Vogne

Lad en reolvogn fra Nordisk Storkøkken tage det hårde læs for dig og spar både dig selv og dine kollegaer for unødvendige løft of gåture frem og tilbage fra køkkenet. En reolvogn giver dig mulighed for at samle alt det, der skal transporteres, på et sted, så du kun behøver at gå en gang. Vores reolvogne er delt ind i tre kategorier: Bakkevogne, transportvogne og reolvogne til GN gastronormbeholdere. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet med henblik på at afhjælpe de behov, der opstår i et storkøkken, samt at de er funktionelle og brugervenlige og desuden produceret i solidt rustfrit stål.

Tre former for reolvogne

Vores bakkevogne har en kapacitet på op til 30 bakker. Nogle af dem har forhøjede kanter på den øverste hylde, så der er plads til glas og flasker, mens andre har en bordplade øverst, så du kan transportere bakker og andet samtidigt. På nogle af vores bakkevogne har du selv mulighed for at vælge antallet af hylder og justere højden derefter.

På lager har vi også reolvogne, der passer til alle størrelser af de velkendte GN gastronormbeholdere. Vores reolvogne til GN gastronormbeholdere har ekstra kraftige stel med en høj belastningskapacitet pås op til flere hundrede kilo. De fås i varierede designs med plads til alt fra bageplader til vinglas. Alt efter højden har nogle af dem praktiske bordplader foroven, og de har alle svinghjul med parkeringsbremse samt skinner med stopklods bagerst.

Hos Nordisk Storkøkken har vi også et udvalg af transportvogne, som tjener forskellige formål. Vi har alt fra normale transportvogne til iblødsætningsvogne, ladvogne, vaskerivogne og banquetvogne, der holder maden varm under transport.

Mangler du snarere en vogn til at servere din mad på frem for til transport og afrydning, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores store sortiment af serveringsvogne.