Professionel rådgivning til storkøkkener

Hos Nordisk Storkøkken får du professionel rådgivning til dit næste storkøkkenprojekt. Uanset om du står over for at skulle starte et nyt storkøkken, en ny restaurant, grillbar, kantine, pizzeria, café eller lignende, så har vi den faglige ekspertise til at finde det bedste løsningsforslag i tæt samarbejde med dig.

Med mange års erfaring inden for restaurationsbranchen kan vi tilbyde gennemtænkte og detaljerede forslag til organisering og indretning af dit storkøkken, lige fra den spæde idé til det færdige køkken står klar til brug. Ud fra dine behov og køkkendrømme vil vi udarbejde en udførlig planskitse i 2D, der sikrer optimal funktionalitet, hvor der er tænkt på alle detaljerne og som selvfølgelig er skræddersyet til din unikke indretningsstil.

Vi ændrer gerne 2D-plantegningen løbende indtil den er præcis som du ønsker det. På den måde er du garanteret et professionelt storkøkken, der lever op til dine ønsker og behov om funktionalitet, et tidssvarende design og effektivt workflow. Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken tilbyder totale køkkenløsninger, hvor der blandt andet indtænkes myndighedskrav, miljøhensyn og ergonomi samt praktisk opbevaring af køkkenudstyr og funktionel indretning af installationer og komponenter for optimale arbejdsgange og kreativ frihed, som et velfungerende storkøkken kræver i dag.

Nordisk Storkøkken er din foretrukne storkøkken-leverandør til erhverv

Hos Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken bestræber vi os hele tiden på at være den foretrukne køkkenleverandør til erhverv. I udarbejdelsen af vores planskitser i 2D tager vi derfor højde for de strenge krav og gældende retningslinjer, som storkøkkener og industrikøkkener er underlagte af fødevaremyndighederne. Dertil sætter vi en stor ære i at tilpasse vores indretningsløsninger, så du opnår korrekt ergonomi og gode arbejdsforhold, så de fysiske rammer bliver mest hensigtsmæssige for de medarbejdere som dagligt skal bruge storkøkkenet.

Har du brug for professionel rådgivning eller ønsker du spændende inspiration til både indretning og valg af udstyr til dit storkøkken, så er du kommet til det helt rette sted. Kontakt os direkte på tlf. +45 29 88 55 99 eller send os en mail på mail@nordiskstorkokken.dk for en uforpligtende aftale.

Planskitse eksempel til dig som kunde