Opvaskebord

Her finder I alle vores opvaskeborde, hvor det er muligt for jer at vælge det perfekte opvaskebord, som passer ind i jeres køkken. Vi har samlet en lang række af forskellige størrelser og typer af opvaskeborde, som alle opfylder retningslinjerne fra EU i forhold til hygiejne og sikkerhed, desuden er de også CE-mærket og TÜV-godkendte. I er derfor fuldstændig sikre på at vores opvaskeborde er i en kvalitet for sig, som der ikke findes lign. andre steder. Vi tilbyder jer nemlig ekseptionelle opvaskeborde til fordelagtige priser, der ikke er til at tage fejl af, så lad os hjælpe jer med at finde det rigtige opvaskebord.

Hold hygiejnen i top med et opvaskebord

Et opvaskebord i rustfrit stål er den optimale løsning til dig, der ønsker skinnende ren opvask. Vi kan imødekomme enhver forespørgsel og garanterer, at vi har et opvaskebord, der passer til netop dit storkøkkens behov. Du kan selv bestemme, om du ønsker en eller to vaske i dit opvaskebord, samt hvor de skal være placeret i forhold til afrydningsbordpladen. Det er også helt op til dig, om du til opbevaring ønsker en bundhylde eller skabe – og om skabene skal være med normale låger eller med skydelåger.

Alle vores opvaskeborde har justerbare ben, så du kan indstille dem i en ergonomisk korrekt højde for dig og dine kollegaer og derved undgå arbejdsskader. Desuden leveres størstedelen af dem med komplet afløbsbeslag.

Mangler du andet til din opvaskeafdeling end et opvaskebord, så tjek vores komplette udvalg af opvaskeudstyr ud. Hvis du ikke kan finde det, du søger, eller hvis du har brug for gode råd og kompetent vejledning, så kontakt endelig vores dygtige medarbejdere på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk og lad os sammen finde en løsning.