Bordkomfurer
Med et bordkomfur fra Nordisk Storkøkken bliver der plads til madlavningen i selv meget små industrikøkkener, hvor det stationære komfur ikke altid er optimalt eller nødvendigt. Bordkomfuret skaber fleksibilitet på arbejdspladsen og kan flyttes til andre lokationer, hvis det skulle blive nødvendigt. Vores bordkomfurer fås med tilslutning til både gas, el og med induktionsplader. Induktionspladen er en fordelagtig løsning, hvis pladsen er trang og det ofte vil være nemt at komme til at lægge noget eller brænde sig på en varm kogeplade. Induktionspladen er nemlig kun varm så længe der står en gryde eller pande derpå.
Professionelle koge- og stegeplader
De bordkomfurer, vi forhandler, er naturligvis særligt velegnede til erhverv og er yderst holdbare. Her på siden finder du også stegeplaner, hvis du også eller i stedet leder efter sådan en. Stegepladen er din direkte adgang til stegning, og du slipper for stegepander og spildplads. Du smider bare pølser eller andet på pladen, som ved lukketid kan tages af og nemt gøres rent. Både bordkomfuret og stegepladen er fleksible løsninger, som egner sig særlig godt til eksempelvis grill- og pølsevogne.
Hold maden varm med varmeplader
Har du allerede de rette maskiner til at tilberede maden, og er du i stedet på udkig efter en elektrisk varmeplade til at holde maden varm på, finder du nogle af de allerbedste varmeplader hos os. På varmepladen kan du stille fade, gastrobakker og andet køkkentilbehør, så de holder sig varme i længere tid, hvis de skal stå fremme. Det gør varmepladen ideel til restauranter, hoteller og caféer, hvor der er buffet og tag-selv-borde.
Har du forespørgsler eller spørgsmål til bordkomfurerne, varmeplader eller noget helt tredje, er vi som sædvanligt at kontakte på +45 29 88 55 99 eller mail@nordiskstorkokken.dk.