Gryder og pander til storkøkken

Der findes ikke det måltid, du ikke kan tilberede med en gryde eller pande fra Nordisk Storkøkken. Vi har et bredt udvalg af gryder og pander til storkøkkener, som lader dig og dine kollegaer kokkerere mad fra alle verdens hjørner. Under denne kategori kan du finde mere end 80 forskellige produkter, og vores sortiment byder på alt fra paellapander og suppegryder til trykkogere og simregryder. Hvad enten der skal koges, steges, dampes eller sauteres, er vi sikre på, vi har det rigtige produkt til dig.

2 vare(r)
WOKPANDE | Ø 390 MM | SERIE 650 PRO
Inkl. moms: 2.023,75 DKK Ekskl. moms: 1.619,00 DKK
WOKPANDE | Ø 360 MM | STÅL MED TRÆHÅNDTAG | SERIE 650 PRO
Inkl. moms: 1.086,25 DKK Ekskl. moms: 869,00 DKK
2 vare(r)

Kvalitetsudstyr til dit storkøkken

Vores gryder og pander til storkøkkener fås i en bred vifte af størrelser og modeller og i flere forskellige prisklasser. Eksempelvis kan vores kødgryde fås i fem forskellige størrelser. Ligesom størstedelen af vores andre produkter er vores kødgryder egnet til induktion og fremstillet i rustfrit stål af højeste kvalitet, og de overholder selvfølgelig samtlige af de opstillede krav om sikkerhed og hygiejne.

Saml dine handler og vælg de rigtige gryder og pander

Hos Nordisk Storkøkken har vi gjort det nemt for dig at købe alt det, du skal bruge til dit storkøkken, på samme sted, så du slipper for at skulle holde styr på flere forskellige handler. Mangler du andet udstyr til dit storkøkken end gryder og pander, anbefaler vi dig at tage et kig på vores storkøkkenudstyr, som er særligt egnet til kantiner, hoteller og buffeter. Under denne kategori kan du blandt meget andet finde et stort sortiment af glas og bestik.

Kontakt os endelig på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk, hvis der er noget, vi kan gøre for dig. Vores dygtige medarbejdere står klar med gode råd og kompetent vejledning og vil med glæde hjælpe dig med at håndplukke det helt rigtige udvalg af gryder og pander til netop dit storkøkken.