Fustage-køler

Er du en del af et etablissement, som langer kolde fadøl over disken, så er det vigtigt at investere i en fustage-køler. Hos Nordisk Storkøkken sælger vi både standard fustage-kølere samt kølere i specialmål til bl.a. indbygning. Du vil i vores sortiment finde almindelige fustage-kølere samt en øl-køler, som allerede er udstyret med taphane, så du kan servere din kolde øl på stedet. Derudover finder du også monoblok kølingsanlæg, som skal tilkøbes vores fustage-køler.
Der er ikke noget værre end at modtage en lunken, doven øl, når du er en betalende gæst. Med en fustage-køler undgår du, at det kommer til at ske imod dine kunder. Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvorvidt vi har en kølingsmulighed til dine øl-fustager.

Fustage-kølere holder din øl kolde

Med en fustage-køler kan du holde dine fustager kolde, inden de skal sættes til dit fadølsanlæg. Dette er der flere fordele ved. For det første holder du temperaturen i fustagen lav, hvilket betyder, at du undgår overskumning. For det andet forlænger du holdbarheden på allerede åbne fustager. Det er særlig fordelagtigt, så du ikke risikerer at servere øl, som er dovne, samtidig med at du undgår at skulle hælde det meste af fustagens indhold ud, fordi den allerede er åbnet for.

Vores fustage-kølere kommer i flere forskellige størrelser, så du kan vælge, hvilken der passer bedst til dine behov. Vores mindste model kan huse 2 x 1 50 liter / 2 x 2 30 liter fustager, og vores største model kan huse 4 x 2 50 liter / 4 x 4 30 liter fustager – du skal derfor vurdere, hvad der giver mening for dig at have, og hvor meget du faktisk sælger og køber ind. Fælles for fustage-kølerne er, at de udarbejdet med en forstærket rustfri stålbund samt højdejusterbare ben. Du har samtidig let adgang til fustagerne, hvilket gør køleren nem at rengøre.

Vi garanterer selvfølgelig, at vores kølere til ølfustager er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed (En631), er CE-mærket samt har den anerkendte TÜV-godkendelse.

Hold dine drikkevarer kolde med Nordisk Storkøkken

Uanset om du ejer eller arbejder på en restaurant, café, kantine, storkøkken eller bar, er det vigtigt at have køleteknik, som holder dine drikkevarer kolde. Hos Nordisk Storkøkken har vi adskillige løsninger, som du kan vælge imellem. Vi sælger bl.a. fustage-kølere, køleskabe, flaskekølere, kølereoler samt vinkøleskabe. Du har derved et væld af muligheder for at give dine gæster kolde drikke.

Ønsker du rådgivning til den totale køkkenindretning, eller har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang, kompleksitet eller størrelse.