Fryserum

Hos Nordisk Storkøkken finder du adskillelige fryserum i forskellige størrelser samt kølemotorer, der vil gøre, at dine madvarer vil holde længere, hvis du ikke kan bruge dem med det samme. Du vil på den måde kunne spare på råvarerne samt levere mad til dine kunder, som de ikke kan finde andet end tilfredsstillende.
Udover at holde dine råvarer friske og udvide deres holdbarhedstid er der flere fordele ved at investere i et byg-selv-fryserum. Du kan nemlig få dem leveret i præcis den størrelse, du har plads til og brug for. Alt, du skal gøre, er blot at finde ud af, hvor stort du vil have dit fryserum og så leverer vi det til dig. Nogle af vores produkter kommer endda også med gulv. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og find dit næste fryserum. Mangler du også et byg-selv-kølerum? Dette har vi selvfølgelig også, så tjek det ud!

Køb dit byg-selv-fryserum hos Nordisk Storkøkken

Når du skal købe et byg-selv-fryserum, er der flere overvejelser, du skal have gjort dig inden din investering. Det er fx elementer som gulv, hvorvidt der skal være indkørsel af paller og stikvogne samt isoleringen. Jo tykkere den er, jo bedre er det. Alt dette vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med igennem vores professionelle rådgivning til storkøkkener.

Dernæst skal du gøre op med dig selv, hvor stort dit byg-selv-fryserum skal være. Jo større det er, jo mere kan det også opbevare. Dog vil det også fylde og kræve mere el for at kunne holdes koldt. Derfor skal du være meget sikker, inden du foretager dig din bestilling. Vi har delt vores sortiment i 5 kategorier på baggrund af deres bredde. Du kan få dem i 1740mm, 1440mm, 2040mm, 2340mm og 2640mm. Disse kan så fås i væld af dybdemål også. Du har derfor rig mulighed for at vælge netop dét fryserum, du vil have i dit storkøkken.

Indret dit køkken sammen med os

Vi bestræber os på at skabe vores kunders storkøkkendrømme helt efter deres hoved. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores sortiment. Vi vil med garanti kunne hjælpe dig på vej med indretningen af dit køkken. Du kan både kontakte os via vores kundeformular her på siden eller ved at skrive til info@nordiskstorkøkken.dk og ringe til tlf. 29 88 55 99. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.