Storkøkken Udstyr

Nedenfor finder du tusindvis af de holdbare kvalitetsprodukter, som vi tilbyder hos Nordisk Storkøkken. Med disse kan du være med til at sikre, at dit storkøkken er forsynet med det udstyr, der er brug for i dagligdagen.
Vores storkøkkenudstyr er delt op i kategorierne gastronormkantiner og hotel og buffet, så du kan shoppe målrettet og effektivt efter din branche. På den måde sparer du tid og energi, når du leder efter nyt udstyr. Skulle vi mangle netop det, du er på udkig efter, eller har du nogle spørgsmål til os, sidder vores kyndige rådgivere som altid klar med svar på +45 29 88 55 99 eller mail@nordiskstorkokken.dk.

Både storkøkkenmaskiner, -udstyr og -inventar

I vores sortiment finder du nogle af de mest førende brands indenfor storkøkkenmaskiner, -inventar og -udstyr. Vi gør en dyd ud af at undersøge, hvilke prioriteter vores brands har, så vi sikrer vores kunder produkter med fokus på kvalitet, hygiejne og holdbarhed.

Udstyret er fremstillet i henhold til EU’s gældende retningslinjer for sikkerhed og hygiejne, og så er det CE-mærket og TÜV-godkendt.

Med det rette udstyr kan du give dine kunder eller gæster den oplevelse, som gør, at de vender tilbage fremover. Er du derfor på jagt efter nye gastrobakker eller -kantiner, barudstyr til hotellet, hele varmebuffeter eller blot tilbehør til dit eksisterende udstyr, kan du finde det hos os. Jeres behov har naturligvis en indvirkning på den kommende investering, og vi råder dig derfor til at læse mere om vores leasing- og finansieringsmuligheder.

Leasing giver dig flere muligheder, især hvis du endnu ikke er parat til at binde dine investeringer i materielindkøb og afskrivninger. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for leasing, så tag fat i vores rådgivere og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.