Vaffel- og crêpesjern

Nordisk storkøkken hjælper dig med at stille dine kunders søde tand. Vi tilbyder et udvalg at crêpesplader og -jern til den garvede pandekagebager. Pladerne er særligt fremstillet til erhverv og holder derfor varmen stabil til kontinuerlig bagning af pandekager. Crêpesjernene fås til både gas og elektrisk tilslutning. På vaffeljernet kan du lave fire store vafler på en gang, men det ekstra smarte ved jernet er, at det kommer med to separate kontaktjern, som giver dig mulighed for at lave to vafler ad gangen, uafhængigt af hinanden.   

4 vare(r)
SAROvaffeljernmodelILONA-20
Inkl. moms: 3.468,75 DKK Ekskl. moms: 2.775,00 DKK
SAROvaffeljernATRIAtilBruxellesform-20
Inkl. moms: 3.478,13 DKK Ekskl. moms: 2.782,50 DKK
SaroCrepesplade-20
Pris fra: Inkl. moms: 4.218,75 DKK Ekskl. moms: 3.375,00 DKK
SaroCrepespladeMERLE-20
Inkl. moms: 3.928,13 DKK Ekskl. moms: 3.142,50 DKK
4 vare(r)

Ægte belgiske vafler

Hvem kan ikke lide det? Vaflen er en specialitet, som vi har elsket herhjemme i årevis - især om vinteren med varm chokolade til. Hvis du har brug for det, kan du holde vaflerne varme eller genopvarme dem i en gennemløbsovn eller toaster. Gennemløbsovnen er en effektiv genopvarmer, som ikke fylder meget og lige så nemt tilsluttes el.

Pandekagejern eller crêpesjern…

Kært barn har mange navne. Uanset hvad vi kalder det, er det et fantastisk redskab, som sikrer dit arbejdstempo, og gør det muligt at servere varme pandekager eller crêpes til kunder fra restaurant, vogn, bod eller noget helt fjerde. Crêpesjernet er nemt at koble til, hvis du eksempelvis skal stå ved et buffetbord. Så er der ikke længere en undskyldning for ikke at sælge pandekager til isen i din isbod eller crêpes suzette til dessert på din restaurant. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Har du nogle spørgsmål til os eller vores produkter kan du kontakte os på +45 29 88 55 99 eller sende os en mail på mail@nordiskstorkokken.dk.