Toaster

Her ved Nordisk Storkøkken tilbyder vi også flere forskellige toastmaskiner. Med en af vores toastere kan du riste flere toast ad gangen og på den måde følge med, når efterspørgslen er høj. Toasterne med spring- eller fjederfunktion egner sig ydermere særligt godt til selvbetjening på buffetborde og andet tilsvarende.

Toasterne fås med plads til alt fra tre til seks stykker toast ad gangen, og har du brug for mere end dette, ville en gennemløbsovn være ideel til dit behov. Gennemsløbsovnen er også god til hotdogbrød.

4 vare(r)
GMGbrdristertilkontinuerligbrug22kWmed3temperaturindstillinger-20
Inkl. moms: 8.123,38 DKK Ekskl. moms: 6.498,70 DKK
SARObrdristerDABUR-20
Inkl. moms: 2.623,75 DKK Ekskl. moms: 2.099,00 DKK
SARObrdristerCIVAS-20
Inkl. moms: 2.198,75 DKK Ekskl. moms: 1.759,00 DKK
SaroGennemlbsovnCHRISTIAN-20
Inkl. moms: 13.186,25 DKK Ekskl. moms: 10.549,00 DKK
4 vare(r)

Toastmaskiner med stabil ydeevne

VI har udvalgt vores toastristere efter funktionalitet og stabilitet. Du kan være sikker på, at risteren præsterer hver gang, og at fjedrene ikke sætter sig fast. Risterene er nemlig udviklet særligt til kontinuerligt brug, og egner sig derfor godt til industrikøkkener, hvor mængde og behov er lidt mere krævende end derhjemme.

Er du på udkig efter en toaster af den slags, der sammenpresser og steger parisertoast, vil vi anbefale dig at se nærmere på vores sortiment af kontaktgriller. Kontaktgrillen er tilsvarende den toaster, du kender hjemmefra, men kan klare højere varme og længerevarende belastning, som gør den meget bedre til storkøkkenet.

Som alternativ til gennemløbsovnen, udbyder vi naturligvis også industri- og bageriovne, som er særligt hurtige og effektive, med specialprogrammer til alle slags behov. Industriovnene gør sig særdeles brugbare ved behov for kombinations- og dampfunktioner.

Ovnene er betydeligt hurtigere at sætte i gang og står derfor mere stabilt til rådighed for dig end en almindelig ovn gør. Man kan næsten sidestille industriovnens tilgængelighed med mikroovnen, som også er lynhurtig at indsætte og opvarme de ønskede madvarer i.