Suppegryde - elektrisk

Suppe er ofte en fast del af menuen på en buffet, og det er nogen hemmelighed, at kold suppe er ret kedeligt. Derfor er det vigtigt, at suppen holdes varm på en hensigtsmæssig og præsentabel måde, så gæsterne får lyst til at smage og samtidig ikke brænder sig. Til det formål er en elektrisk suppevarmer et oplagt stykke køkkenudstyr, som du nemt kan opbevare og finde frem ved behov.

Suppegryderne kan indstilles efter ønske, så du kan vælge at opvarme eller blot vedholde varmen.

2 vare(r)
SARORetrosuppekedelsort-20
Inkl. moms: 4.523,75 DKK Ekskl. moms: 3.619,00 DKK
SARORetrosuppekedelrd-20
Inkl. moms: 4.523,75 DKK Ekskl. moms: 3.619,00 DKK
2 vare(r)

Suppevarmer med flere niveauer

De elektriske suppegryder indstilles til det ønskede niveau af varme ved hjælp af termostaten på grydens yderside. Gryderne fås i flere farver og størrelser, så du får en, der passer til dit behov og storkøkken. Suppevarmeren kan holde til at stå tændt i lang tid, og du er derfor sikret, at suppen bliver ved med at fremstå lækker dampende og indbydende. Gryderne kan naturligvis også bruges til saucer, mos og hvad du ellers har i tankerne.

Vi tilbyder også suppestationer

Skulle du være på udkig efter en elektrisk suppegryde med opdelte rum med plads til mere end en suppe, vil vi anbefale dig at se nærmere på vores Bain Marie elektriske suppestationer. Suppestationerne kan rumme to supper eller saucer og er fremstillet i rustfrit stål efter EU’s sikkerheds- og hygiejneretningslinjer. Stationen er udviklet i rene linjer, og har du allerede andre produkter fra Bain Marie, vil denne være en oplagt, pladsoptimerende mulighed. Produkterne er alle udviklet til at holde maden varm og gør sig derfor særligt godt ved buffeter, cafeterier og tag-selv-borde.

Vi har naturligvis også et vidt udvalg af gryder og kogegrej, som er fremstillet specifikt til storkøkkener og derfor er yderst slidstærke.