Slush-ice- og saftmaskiner

Så snart solen begynder at få sin magt tilbage, skal vi alle sammen huske at få mere at drikke. Én måde at indbyde dine kunder til at få mere væske på, er at gøre det lækkert og præsentabelt. Med en slush-ice-maskine kan du fange især børnenes blik med de farverige, frosne drikke.

Du kan også hælde saft, juice eller vand med frisk frugt på en saftmaskine og på den måde opbevare saften eller juicen kold, selvom det skal stå ude i varmen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Farverige læskedrikke

Spørger du et barn, er det allersjoveste ved slush-ice, at man kan få lov at blande alle de vilde farver. Hvis vi er helt ærlige, kan det nok kalde alles indre barn frem, når kølende maskiner står klar med farverige læskedrikke. Det er da også blevet populært at servere slush-ice-drinks med alkohol til fester og arrangementer, hvor der skal være lidt mere sjov end vin og øl som regel skaber.

Står dit køkken ofte for arrangementer, hvor der serveres drinks, ved du, at isterninger er en vigtig ingrediens. Har du endnu ikke en maskine til det, vil vi anbefale dig at se nærmere på vores store udvalg af isterningemaskiner.

Oplever du ofte, at I har et stort overskud af saft, juice, sodavand eller slush-ice, som ikke kan holde sig længe, kan det være et godt tip at fryse de læskende drikke ned i forme til pind- og skub-op-is. Hvis slush-ice er et hit hos dine kunder eller gæster under 18, så lover vi dig, at isene vil være et ligeså stort hit. Mangler du en ny fryser, kan du helt sikkert finde en til netop dit behov blandt vores brede sortiment af fryseteknik.