Raskeskab

Hos Nordisk Storkøkken har vi fundet den perfekte maskine til den travle bager med fokus på den gode smag: Raskeskabe. Med et raskeskab kan du forkorte din gærdejs hævetid med op mod 50 procent uden at gå på kompromis med dit bagværks smag og kvalitet. Vores raskeskabe er luft- og vandtætte, hvilket er årsagen til, at gærens virkning fremskyndes.

Som om det ikke skulle være nok, forsikrer et raskeskab dig også, at din dej hæver ensartet. Vi har raskeskabe i forskellige kapaciteter, designs og prisklasser. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet i holdbart og slidstærkt rustfrit stål, som kan modstå det meste.

1 vare(r)
SaroRaskeskabPL-20
Pris fra: Inkl. moms: 11.593,75 DKK Ekskl. moms: 9.275,00 DKK
1 vare(r)

Raskeskabe gør din hverdag lettere

Med et raskeskab har du en bekymring mindre i din hverdag, da du ikke skal vente i en evighed på, at din dej er hævet færdig og klar til at blive bagt. Vores raskeskabe har kondensbakke, justerbare ben og plads til op til 12 bakker.

Derudover har de glaslåger, så du kan holde øje med hævningsprocessen imens, den er i gang. Temperaturen og fugtigheden i raskeskabet kan du nemt regulere på, og med tiden vil du med garanti finde frem til de indstillinger, der giver det bedste resultat.

Hos Nordisk Storkøkken har vi alt til bagerier

På denne side har du også mulighed for at tilkøbe ekstra riste til dit raskeskab, så du kan hæve så meget dej på samme tid som muligt. Mangler du andet bageudstyr end et raskeskab, opfordrer vi dig til at tage et kig på vores store udvalg af bageriudstyr, hvor du blandt meget andet finder dejmaskiner og bagerikøleskabe.

Kontakt endelig vores engagerede medarbejdere på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk, hvis du har brug for gode råd og kompetent vejledning til dit køb af bageriudstyr.