Pølseskærer

Står der carrywurst på din menu eller servere du pølsemix for dine kunder? Så er en pølseskærer den helt rette maskine til dig. Hos Nordisk Storkøkken finder du både elektriske og manuelle pølsehakkere, der vil optimere og effektivisere din produktion og servering af retter som carrypølser og pølsemix. Tid er penge og her du sparer meget tid med denne maskine fremfor at skulle skære pølserne ud i hånden.

Vi har samlet et lækkert udvalg af kvalitetspølseskærer fra vores tyske producenter, som vi er sikker på, du vil få glæde af ved din madlavning. Er det derimod en pølsevarme du søger, så har vi også et solidt sortiment med dette.

1 vare(r)
SaroKarryplsesnitterCALLAS-20
Inkl. moms: 1.486,25 DKK Ekskl. moms: 1.189,00 DKK
1 vare(r)

Industripølseskærer til carrywurst og pølsemix

Som restauratør ved du, at der hurtigt kan komme mange bestillinger på pølseretter særligt i weekenderne, hvor der skal hygges og folk gerne vil smovse lækker grillmad som carrywurst og pølsemix. Med en industripølseskærer kan du hurtigt få skåret dine pølser i et ensartet udtryk og dine gæster vil hurtigt kunne få deres bestillinger.

Du må heller ikke glemme, at pomfritterne til carrywursten og i pølsemixen også skal være lækre, så tjek endelig vores kvalitetsstærke pommes frites-varmere og friture ud.

I vores sortiment af professionelle pølsehakkere finder du både manuelle og elektriske modeller, som kommer med justerbare knive, så du har muligheden for at vælge tykkelsen på din pølseudskæring. Kvalitetsmæssigt er der ikke forskel på disse modeller udover prisen og brugen af armene. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilken af modellerne der passer bedst til dit behov og storkøkken.

Fælles for begge modeller er, at de er lette at rengøre og du har nem adgang til knivene, så disse kan afmonteres og renses. Nogle af vores modeller har sugekopper under bunden, så de ikke smutter nogle uhensigtsmæssigt steder hen.

Få maskiner, udstyr og inventar til dit storkøkken her

Nordisk Storkøkken forsøger altid at have et bredt sortiment, der kan bruges til enhver storkøkkenbranche og menukort. Derfor mener vi også, at vi eksperter på området, når det kommer til rådgivning indenfor indretning af storkøkkener og indkøb dertil. Derfor vil vi af hjertens gerne hjælpe dig på vej, så du ender med de rette køkkenmaskiner og tilbehør, som passer til dit køkken og dine madlavningsbehov.

Du kan kontakte os på hele 3 måder: Du kan ringe til tlf. 29 88 55 99, e-maile til info@nordiskstorkokken.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du kontakter os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.