Pastamaskiner

Sammen med Nordisk Storkøkken kan du lave den lækreste italienskinspireret pasta med en af vores professionelle pastamaskiner. Med en vores produkter bliver det at skulle lave pasta fra bunden let som en leg. Du har med vores pastamaskiner mulighed for at tilkøbe forskellige studser, så du kan lave alverdens typer af pasta som fx fusili, cannelone, spaghetti og mange andre. Uanset hvilken pastaret du ønsker at fremstille og servere for dine gæster, kan du med garanti få det gjort med en af vores pastamaskiner og pastastudser.

Du finder desuden også kvalitetsstærke og industrielle pastakogere, så tilberedningen af din hjemmelavet pasta kan ske hurtigere og bedre. Tjek vores nedenstående sortiment ud og bliv en sand master både til pastafremstilling og -tilberedning.

4 vare(r)
Pastakoger2x40LEL800m-20
Inkl. moms: 58.000,00 DKK Ekskl. moms: 46.400,00 DKK
Pastakoger40LEL400m-20
Inkl. moms: 34.625,00 DKK Ekskl. moms: 27.700,00 DKK
Pastakoger2x40LGas800m-20
Inkl. moms: 60.125,00 DKK Ekskl. moms: 48.100,00 DKK
Pastakoger40LGas400m-20
Inkl. moms: 35.750,00 DKK Ekskl. moms: 28.600,00 DKK
4 vare(r)

Professionelle pastamaskiner til storkøkkenet

Når det kommer til storkøkkener, er det vigtigt, at ens maskiner, inventar og udstyr er i orden og gerne mere til. Derfor har vi nøje udvalgt vores professionelle pastamaskiner og deres tilhørende studser, så du kan få køkkenelementer, der er et storkøkken værdigt. Vores pastamaskiner kan derfor både klare æltning og rulning af de forskellige pastaarter.

Det kan være utrolig tidskrævende at skulle lave pasta i hånden og det er ikke sikkert, at du kan rulle dejen tyndt nok eller om dine pastastykker får et ensartet look. Med en pastamaskine kan du selv indstille den til den tykkelse, du ønsker, og du kan samtidig spare på armmusklerne og tiden. Med denne maskine ved hånden kan du producere op til 5 kg pasta i timen.

Nordisk Storkøkken – din rustfrie stålspecialist

Vi sætter en ære i at kunne vores kram, når det kommer til produkter og varer til professionelle storkøkkener og vi forsøger altid at udvide vores horisonter. Fælles for alle vores produkter er, at de er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed, så du kan lave mad med god samvittighed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for hjælp, sparring eller rådgivning i forhold til indretningen af dit storkøkken eller vores udvalgte sortiment. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på vej, så du ender med det rette køb. Du kan kontakte os enten via tlf. 29 88 55 99, mail info@nordiskstorkokken.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.