Kontaktgrill

Kontaktgrillen er udviklet til os, der bare har en lille smule mere travlt i køkkenet end alle andre. Grillen varmer fra begge sider, og gør det derfor muligt at grille paninis, toast og sågar bøffer og andet kød på grillen på rekordtid, da maden ikke skal vendes.

Kontaktgrillerne tilsluttes el og kan tåle at stå tændt døgnet rundt. Se vores store udvalg af kontaktgrill her på siden, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over produkterne. Under produkterne kan du også læse meget mere om de funktioner, grillerne har.

1 vare(r)
KONTAKTGRILL | KLEMGRILL | 2X 215 + 1X 440MM | PG-2
Inkl. moms: 5.081,25 DKK Ekskl. moms: 4.065,00 DKK
1 vare(r)

En panini-toaster med superkræfter

Nu tænker du måske, at kontaktgrillen ligner noget du har set før. Den kan til forveksling minde om en toaster, som vi kender den hjemme fra thekøkkenet, eller et almindeligt vaffeljern i en rillet, forvokset udgave. Der, hvor kontaktgrillen adskiller sig fra toasteren og vaffeljernet, er på styrke og kapacitet.

Kontaktgrillerne har alle, med sit ekstra stort varmelegeme, ingen begrænsninger for tændtid. De er fremstillet til brug i professionelle storkøkkener og grillbarer, efter bedste sikkerhedsbestemmelser og retningslinjer.

Du kan sagtens grille de fleste ting direkte på en grill, pande eller en elektrisk grillplade i køkkenet. Du vil måske opnå et nogenlunde tilsvarende resultat, men vi ved alle sammen godt, at så snart vi har vænnet os til den allerbedste måde at gøre tingene på, så er det svært at nøjes. Kontaktgrillen er et vanedannende alternativ til stegeplader og bordgriller, når du bare lige skal stege en enkelt bøf eller løbende skal opvarme sandwich og toast - med den der lækre ostefyldte midte.

Har du nogle spørgsmål til vores kontaktgriller, står vi som altid til rådighed på tlf; +45 29 88 55 99 og mail; mail@nordiskstorkokken.dk.