Knoglebåndssave

Med en knoglebåndssav fra Nordisk Storkøkken kan du skære knogler midt over uden at tære på dine kræfter. Der er nogle ting, vi må erkende, vi ikke har styrke til som mennesker. En af de ting er at dele knogler i to – eller mere. Heldigvis har vi hos Nordisk Storkøkken fundet en professionel løsning til dem, der arbejder med kød til hverdag og har brug for at kunne skære knogler over for at lave den rette udskæring.

Vi tilbyder knoglebåndssave i flere forskellige størrelser, modeller og prisklasser, og vi har helt sikkert en på lager, der passer til netop dit storkøkkens behov.

2 vare(r)
SAROKnoglesavSH182Skrebredde249mm-20
Inkl. moms: 54.848,75 DKK Ekskl. moms: 43.879,00 DKK
SAROKnoglesavSH155Skrebredde215mm-20
Inkl. moms: 43.223,75 DKK Ekskl. moms: 34.579,00 DKK
2 vare(r)

Kraftige knoglebåndssave til nøjagtige udskæringer

En knoglebåndssav giver dig det perfekte udgangspunkt for at lave præcise udskæringer lige efter bogen. De savklinger, der er monteret på vores knoglebåndssave, er ekstraordinært skarpe og solide, hvilket betyder, at du på intet tidspunkt skal bekymre dig for, om de kan klare opgaven. Vi har både enfasede og trefasede knoglebåndssave.

Hvad angår materialer, kan du frit vælge mellem anodiseret aluminium, rustfrit stål og en lakeret kvalitet alt efter, hvad du foretrækker. Vores knoglebåndssave har store vandrette overflader, hvilket sikrer dig et godt overblik over udskæringen, mens du bearbejder den. Desuden kan knoglebåndssavene justeres på forskellig vis alt efter tykkelsen på udskæringen og knoglen.

Læg bekymringerne om arbejdsskader til side

De knoglebåndssave, du finder blandt hos Nordisk Storkøkkens udvalg, er alle produceret i overensstemmelse med de opstillede krav om hygiejne og sikkerhed. Selvom man altid skal være forsigtig, når man benytter en maskine med et skarpt element, behøver du med denne garanti i baglommen ikke at bekymre dig for dine medarbejderes sikkerhed, når de arbejder med en knoglebåndssav fra Nordisk Storkøkken.

Hvis du har brug for andet udstyr til at bearbejde kød i dit storkøkken, så tag eksempelvis et kig på vores udvalg af kødhakkere og pålægsmaskiner.