Isknusere

Skal du hurtigt have smidt nogle drinks og cocktails over bardisken eller skal du have knust store mængder af is eller frossen frugt? Så er en isknuser et must for dig. Vi hos Nordisk Storkøkken har elektriske og manuelle modeller, som hver og en er professionelle isknusere, der vil være et udmærket supplement til dit barudstyr.

Vores isknusere er super nemme at anvende og de vil hurtigt blive uundværlige blandt dig og dine ansatte. Klik på en af vores nedenstående modeller og find den, der passer til dit behov. Er du interesseret i en slush-ice-maskine som en serveringsmulighed til børn eller måske en drink, du gerne vil lave, så finder du også et ret fint udvalg hos os.

3 vare(r)
SAROisknusermodelEC80-20
Inkl. moms: 4.111,25 DKK Ekskl. moms: 3.289,00 DKK
SAROisknuserdisktilSANTOS2N-20
Inkl. moms: 923,75 DKK Ekskl. moms: 739,00 DKK
SaroOsterivemaskineSANTOS2N-20
Inkl. moms: 10.148,75 DKK Ekskl. moms: 8.119,00 DKK
3 vare(r)

Skal du vælge den manuelle eller elektriske isknuser?

Det kommer helt an på dit behov og budget. Oftest vil en manuel isknuser være billigere at købe, men det vil også være hårdt i længden, hvis du skal producere isterninger til en hel bar kun med de bare næver, og det vil samtidig være en langsom affære.

Her vil en elektrisk isknuser være et bedre alternativ, da du blot skal sætte den i gang med at knuse isterninger, hvormed du kan foretage dig andre ting i mellemtiden som at skære lime eller mose mynte og rørsukker sammen. Den er på sin vis tidsbesparende for dig og dine ansatte.

Dog vil de elektriske isknusere også være dyre at investere i. Du skal derfor vurdere primært ud fra dit behov og dine ansattes armkræfter. Med en af vores professionelle isknusere vil du hurtigt indkøbe dig stor kapacitet, høj kvalitet og sikker drift.

Nordisk Storkøkken går op i din sikkerhed

Vi mener, at det er vigtigt, at maskiner, inventar og udstyr i et industrikøkken overholder EU’s retningslinjer indenfor hygiejne og sikkerhed. Derfor bestræber vi altid på i vores udvalg af produkter, at de er CE-mærket samt har den anerkendte TÜV-godkendelse. På den måde er du garanteret udstyr, som ikke gambler med din personlige sikkerhed og forårsager uhygiejniske produktioner.

Har du spørgsmål til en af vores produkter eller ønsker du personlig rådgivning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice. Her kan du både kontakte os via tlf. 29 88 55 99, mail info@nordiskstorkokken.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.