Hvidløgspresser

Elsker du også smagen af hvidløg eller at putte det i retter, men hader du at få hvidløg på fingrene og kunne lugte det i flere dage? Investér i en af Nordisk Storkøkkens hvidløgspressere. Det er en tidsbesparende måde at få skåret hvidløg ud på og du undgå samtidig, at dine hænder lugter i flere dage.

Vores udvalgte produkter er desuden nemme at rengøre, så du ikke skal bøvle med det heller. De er på mange måder en win/win og et køkkenredskab, som de fleste kokke og storkøkkener ikke kan være foruden. Nærmest på samme niveau som en kartoffelskræller eller skærebræt.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvidløgspressere der er nemme at rengøre

Du finder ikke hvidløgspressere, der er nemmere at rengøre end dem i vores sortiment. De kommer desuden i rustfrit stål og kan sagtens tåle opvaskemaskinen, så du ikke skal bøvle med, når du skal fjerne rester af hvidløg. De er dermed super praktiske og rare for de fleste storkøkkener, hvor tiden er knap til at skulle lave mange retter til mange sultne gæster. Der er trods alt ting, du hellere vil gøre i dit køkken end at stå og skrabe hvidløgsrester af din hvidløgspresser.

Et presset hvidløg kan bruges i mange retter som tzaziki, hvidløgsbrød, pastaretter, kylling, oksesteg og mange, mange flere. Der er nærmest ikke en forret eller hovedret, hvor et hvidløg ikke kan gøre glæde og gavn. Derfor er det også et redskab, du vil finde i mange danske hjem, så hvorfor skulle det ikke også findes i dit industrikøkken? Uanset om du arbejder i en restaurant, café eller kantine, kan en hvidløgspresser være til glæde og gavn for dig og dine ansatte.

Vi ved, hvad storkøkkener har brug for

Vi hos Nordisk Storkøkken er eksperter, når det kommer til rådgivning indenfor indretning af storkøkkener og indkøb dertil. Derfor vil vi af hjertens gerne hjælpe dig på vej, så du ender med de rette køkkenmaskiner og tilbehør. Du kan kontakte os på 3 måder: Du kan ringe til tlf. 29 88 55 99, e-maile til info@nordiskstorkokken.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.