Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner til professionelt brug

Hos Nordisk Storkøkken finder du redskaber, maskiner og udstyr i alle typer og varianter og alt sammen af den højeste kvalitet, så du kan holde dit køkken i drift. I denne kategori finder du alt fra gryder & pander og automatiske kartoffelskrællere til de mindre redskaber såsom stavblendere og hvidløgspressere.
Med fokus på funktionalitet og anvendelighed kan du i udvalget finde enhver maskine til ethvert formål, både til de større sager og mindre måltider, men skulle det ske, at du ikke finder lige hvad du skal bruge, så kan du altid tage kontakt til os og høre nærmere.

Automatiske maskiner sikrer et effektivt køkken

Skal tempoet i dit køkken holdes højt og produktivt, er automatiske maskiner vejen frem, da de fungerer som et ekstra sæt hænder, der klarer arbejdet for dig, så dine tanker kan være andetsteds i køkkenet.
Hos Nordisk Storkøkken har vi netop produkterne, der sikrer dig en optimal arbejdsproces i køkkenet eller i baren, såsom blendere & mixere og citruspressere i alle størrelser. Til madlavningen tilbyder vi bl.a. også grøntsagssnitter og elektriske suppegryder der passer sig selv, mens kokkens hænder er optagede.

Hos Nordisk Storkøkken er du sikret, at alle produkter er produceret i den højeste kvalitet og er tildelt CE-mærket og TÜV-godkendelsen, så både hygiejnen og sikkerheden er i top og er klar til professionelt brug i ethvert køkken.

Vi står klar til at rådgive om alle produkter

Er du i tvivl om noget som helst, hvad end det er mht. brugen af produkter, kvaliteten heraf eller mangler du et specifikt produkt, der ikke er til at finde på siden, så tag kontakt til os! Hos Nordisk Storkøkken står vi altid klar til at besvare spørgsmål og henvendelser hurtigst muligt, så du og dit køkken er sikret de bedste forhold til den daglige drift.