Vægophæng til skeer & køkkenredskaber

Er plads ikke noget, du har meget af i dit storkøkken, eller ønsker du at udnytte vægpladsen i dit køkken optimalt? Så er vores vægophæng til køkkenredskaber, det du søger. Hos Nordisk Storkøkken har vi et solidt sortiment af vægopbevaring, som er en smart løsning for pladsudnyttelse. Du kan med andre ord få mere bord- og skabsplads ved at montere et af vores vægophæng, samtidig med at du får et overskueligt overblik over dine rene redskaber. Tjek vores nedenstående sortiment ud og giv dine medarbejdere og dig selv mere plads at arbejde på.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ophæng til køkkengrej og diverse redskaber

Du finder enkle og klassiske væghæng i rustfrit stål i vores ovenstående sortiment, som kan bidrage til forbedret overblik og mere plads i dit storkøkken, hvad end du arbejder på et hotel, restaurant eller i en café. De båndformede vægophæng findes i varierende størrelser – alt mellem 40 cm til 100 cm lange. Nogle af vores ophæng har allerede 3 små kroge, så du kan hænge redskaber som skeer, gryder eller viskestykker op. Det er kun din fantasi og nød, som sætter grænserne for, hvad du kan hænge op. Du finder ikke en mere praktisk løsning til vægopbevaring som hos os.

Ophængning af køkkenredskaber kan foruden at være praktisk også have et æstetisk udtryk. Hvis du har et åbent køkkenmiljø, kan du sætte dine pæne gryder og pander til skue for dine gæster. Det kan også være med til at skabe kontraster i dit køkken eller restaurant, da du viser de forskellige redskaber og materialer, som du arbejder med. Det giver et råt look, som vil klæde en blottet murstensvæg eller en ren vægoverflade.

Nordisk Storkøkken – vi hjælper med din storkøkken-indretning

Uanset størrelse og kompleksitet af dit storkøkken kan vi hos Nordisk Storkøkken være dig behjælpelig. Vi kan både hjælpe med valg af maskiner, inventar og supplerende storkøkken-udstyr, der vil gøre dit køkken værdig til en sand masterchef.

Ønsker du at modtage vores rådgivning, eller har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!