Vinglas

Driver du hotel, restauration eller bar, er vinglas uundværligt udstyr. Derfor tilbyder vi i Nordisk Storkøkken naturligvis et udvalg af vinglas til industri. Glassene er fremstillet særligt til hyppigt brug i storkøkkener, og holder derfor til det slid og den gentagende opvask, som storkøkkenudstyr udsættes for. De er selvfølgelig ekstra holdbare og udformet i et simpelt design, som passer ind i enhver sammenhæng. Med til vinglassene hører vin, og til vin hører ofte et vinkøleskab. Derfor tilbyder vi også et sortiment af professionelle vinkøleskabe. Køleskabet sørger for, at vinen opbevares ved de optimale temperaturer og dermed modnes korrekt og bevarer den rette smag. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kvalitetsglas til dit storkøkken

Vi ved, at vinglas er en lille smule irriterende at rengøre og pudse, men ærligt, det ser bare ikke helt ligeså præsentabelt ud, når vin serveres i vandglas eller kopper. Vinglasset har en umådelig stor betydning for den måde vinen tager sig ud på - og giver en bedre oplevelse for den, der skal drikke den. I vores sortiment finder du vinglas, som holder til lidt af hvert og derfor er ideelle til industriel og hyppig brug.

Vi tilbyder desuden et bredt sortiment af andre glas, fremstillet efter kvalitetsstandarder, der er særligt velegnet til brug i storkøkkener og andre erhverv. Glas fra Nordisk Storkøkken indeholder naturligvis ikke nogen former for giftige midler, og de er alle godkendte til fødevareindustrien. I vores sortiment finder du blandt andre stabelbare glas i flere størrelser og former til ethvert behov. Skulle vi mangle lige de glas, I er på udkig efter, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på +45 29 88 55 99 eller skrive til mail@nordiskstorkokken.dk. Vores kyndige rådgivere vil med sikkerhed sidde klar til hjælpe dig med at gøre dine ønsker og visioner til virkelighed.