Kander og Karafler

Ligesom resten af vores glas, er vores udbud af kander og karafler kvalitetssikret til brug i storkøkkener. Kander i glas kan naturligvis ikke holde til det samme som kander i stål, men netop disse kander er slidstærke og velegnet til gentagende brug og hyppig opvask.

Mange industrikøkkener gør ofte brug af stålkander, som også kan være ganske gode alternativer. Fordelen ved at anvende kander af glas er dog, at indholdet i kanderne både tager sig mere indbydende ud og giver dine gæster bedre mulighed for at genkende og adskille forskellige drikkevarer fra hinanden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Serveringskander fra Nordisk Storkøkken

Vores serveringskander er, ligesom resten af vores glasartikler og inventar, selvfølgelig udvalgt med omtanke for fødevaresikkerhed og hygiejne. De indeholder ikke giftige stoffer og er særligt godkendt til fødevarebrug. Du kan derfor med stor tryghed anvende kanderne til alle former for drikkevarer.

Vi vil ikke anbefale at servere varme drikkevarer i kanderne, da de hverken holder særlig godt på varmen eller har garanti for at de vil holde til varmen. Skal du servere varme drikke såsom te eller kaffe, anbefaler vi derfor termokander eller dispensere, som er særligt beregnede til formålet.

Ønsker du tværtimod at servere kolde drikke som vand, juice, saft eller drinks direkte på disk eller buffet, så dine gæster selv kan tappe direkte i glasset, kan en saftmaskine også være en god investering.

Vores inventar, udstyr og maskiner er fremstillet efter EU’s retningslinjer for sikkerhed og hygiejne, og så er de CE-mærkede og TÜV-godkendte. Vores rådgivere hos Nordisk Storkøkken har årelang erfaring indenfor storkøkkenindretning, og mangler du inspiration eller sparring, er du som altid velkommen til at kontakte os på +45 29 88 55 99 eller på mail@nordiskstorkokken.dk.