Gastronormkantiner

Hos Nordisk Storkøkken har vi et stort sortiment af gastronormkantiner og gastrobakker, som kommer i et væld af størrelser og materialer. Du kan bl.a. finde gastrobakker i porcelæn, rustfrit stål og kunststof, der hver og en har deres fordele, når det kommer til servering og opbevaring af mad. Vi har desuden et sortiment af tilbehør, som vil være med til at gøre din servering i gastronormkantiner og -bakker bedre.
Vores gastrobakker kommer i forskellige GNK-størrelser, som alle vil være brugbare til servering på arbejdspladsen, kantinen eller restauranten. Vi har desuden valgt kantiner, som er designet med runde hjørner, så du får en nem og hurtig rengøring. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og se, om vi ikke har noget, du kan supplere din servering med.

Gastronormkantiner og -bakker i stål, porcelæn og kunststof

GN-kantiner er perfekte til opbevaring af både varme og kolde retter, og de kan være brugbare i alle restauranter, caféer eller kantiner, hvor buffeter er en del af konceptet. Du kan desuden også bruge dem til opbevaring af madvarer i køkkenet. Uanset om du vælger vores gastrobakker i stål, porcelæn eller kunststof, så er vi sikker på, at du vil være tilfredse med dem.

Alle af vores gastronormkantiner og gastrobakker kommer i den bedste kvalitet samt materiale, så du er sikret det bedste til dit storkøkken. I Nordisk Storkøkkens sortiment af gastronormkantiner og gastrobakker finder du udelukkende produkter fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer angående hygiejne og sikkerhed. De er dermed både CE-mærket og TÜV-godkendt.

Få kvalitetsstærke gastronormkantiner og -bakker sammen med os

Gastronormkantiner er perfekte i de fleste storkøkkener, hvor retter skal serveres i buffetform eller opbevares hygiejnisk. Deres forskellige størrelser og materialer gør, at du kan finde netop den kantine, du skal bruge. De er uden tvivl en dejlig investering for mange spisesteder.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål angående vores kvalitetsstærke gastronormkantiner og -bakker eller muligvis noget andet af vores køkkenudstyr. Du kan både gøre det her på hjemmesiden eller via vores tlf. 29 88 55 99 og mail info@nordiskstorkokken.dk.