Storkøkken Serviceaftale

Nordisk Storkøkken tilbyder i samarbejde med El-strøm, landsdækkende service på Storkøkken udstyr

Hos Nordisk Storkøkken vælger vi samarbejdspartnere, med samme tilgang til service, professionalitet og rådgivning som du får hos os.

El-strøm har over 35 års erfaring, indenfor storkøkkenservice. Herunder industrielle køkkener, hotel, kantine, bageri, restauranter, mv.

Uanset, om det er din industriopvaskemaskine, ovn, eller noget helt 3. så klarer vi opgaven.

 

Spar penge på vedligehold.

Med en serviceaftale hos El-strøm sikrer du dig, at dit køkkenudstyr er up2date, og dermed ikke laver unødvendigt slid, som forringer levetiden på dit produkt, eller i værste tilfælde strejker midt i en produktion, hvilket kan blive en fordyrende udgift for din virksomhed, hvilket kan mærkes på både din el regning og udgifter til nye maskiner.

 

Hvornår har jeg behov for en serviceaftale?

Hos El-strøm sørger vi for at lave en serviceaftale efter dine behov, lige fra en samlet aftale der dækker alle dine maskiner, til enkeltstående udstyr. Under et servicebesøg kontrollerer vi dine produkter, og sørger for evt. justeringer og reparationer.

Udfyld nedenstående kontaktformular, og du vil blive kontaktet af vores Service team, som vil tage en uforpligtende dialog, og herefter modtager du et skræddersyet tilbud.

 

Min maskine er gået i stykker!

Skulle uheldet være ude og en maskine strejker, kan vi naturligvis også hjælpe dig her.

Ring på + 45 74 52 17 43

Vi identificerer fejlen, giver et ca. estimat for reparation og sørger for at servicere jeres maskine hurtigst muligt, ved hjælp af vores professionelle team.

 

Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer vedr. serviceaftale.

 

Formular for serviceaftale