Udluftningsanlæg

I det moderne professionelle køkken er luftkvaliteten essentiel for arbejdsklimaet og medarbejdernes generelle velvære og helbred. Derfor er kraftige udluftningsanlæg essentielt inventar i et storkøkken, hvor der er brug for effektiv og hyppig udskiftning af luften i køkkenet. I Nordisk Storkøkkens sortiment finder du udluftningsanlæg med motorventilation, som sikrer, at udsugningskraften er den optimale for at bibeholde et godt indeklima.

Har du specielle forespørgsler eller spørgsmål til ventilationsmulighederne for dit storkøkken, sidder vores rådgivere klar på +45 29 88 55 99 eller mail@nordiskstorkokken.dk til at udtænke den bedste løsning sammen med dig.

5 vare(r)
Ekstern Motor til emhætte - Kapacitet 6000 m3/t
Inkl. moms: 12.383,60 DKK Ekskl. moms: 9.906,88 DKK
Ekstern Motor til emhætte - Kapacitet 3000 m3/t
Inkl. moms: 8.923,75 DKK Ekskl. moms: 7.139,00 DKK
Ekstern Motor til emhætte - Kapacitet 1400 m3/t
Inkl. moms: 8.072,98 DKK Ekskl. moms: 6.458,38 DKK
Ekstern Motor til emhætte - Kapacitet 1000 m3/t
Inkl. moms: 6.768,44 DKK Ekskl. moms: 5.414,75 DKK
EmhtteDKKondensskjold-20
Pris fra: Inkl. moms: 14.875,00 DKK Ekskl. moms: 11.900,00 DKK
5 vare(r)

Udluftning til industri

Det rette udluftningsanlæg er en væsentlig del af ethvert industrikøkken, hvor maddamp og røg er en fast del af madlavningsprocessen. Et godt udluftningsanlæg sikrer, at din udsugning er effektiv og lever op til dine forventninger. På den måde eliminerer du dårlig luft, lugt og sigtbarhed i køkkenet samtidig med, at temperaturen bliver bedre reguleret. Det er noget dine køkkenmedarbejdere vil takke dig for!

Emhætter til loft og væg

Udluftningsanlægget vil for de fleste industrikøkkener være det bedre alternativ til udluftning via. eksempelvis døre og vinduer, idét træk minimeres. Emhætter til køkkenet fås også i mange forskellige former, heriblandt både væg- og lofthængte emhætter. Den lofthængte emhætte bruges typisk i industrikøkkener med større rumfang og centrale koge- eller opvaskestationer, imens den væghængte emhætte er bedst til mindre eller aflange rum. Den sidste løsning vil typisk være lidt billigere og kan være nemmere at montere.

Den samlede investering i industriudsug kan godt løbe op, og derfor tilbyder vi naturligvis flere finansieringsmuligheder. Især når det kommer til storkøkkenmaskiner og -udstyr kan leasing være en fordelagtig løsning, som giver dig mulighed for at udskyde faste investeringer og dermed giver større fleksibilitet og råderum i økonomien.