Lofthængt emhætte

Vores specialister hos Nordisk Storkøkken ved, hvad dit storkøkken har brug for, og de bruger deres tid på at undersøge markedet for industrikøkkenudstyr og -inventar, så du ikke behøver at gøre det. Det giver vores kunder et bredt udvalg af rustfri produkter af både høj kvalitet og lang holdbarhed, og som er udviklet til at optimere både plads og hygiejne. Vores sortiment af industriemhætter er ingen undtagelse, og skal du optimere netop plads og hygiejne, er en lofthængt én af slagsen et oplagt valg. Herunder finder du emhætterne i forskellige versioner og størrelser, så du kan udvælge den, der passer til netop dit storkøkken.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Professionel udsugning

Når bølgerne går højt i køkkenet og røgen bliver tyk, er det vigtigt at der er effektiv udsugning, som gør både luft og temperatur behagelig at arbejde i. Den lofthængte emhætte er det mest udbredte valg både privat og i erhverv, da den ikke optager unødvendig plads og samtidig kan placeres uafhængigt af vægge. På den måde kan den lofthængte emhætte, ved en central placering, give det optimale udsug til flere områder i køkkenet. Det gør den derfor til den mest optimale løsning til eksempelvis store rummelige køkkener, kogeøer og centrale opvaskestationer.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af alt andet inventar og udstyr til kogeøer og andre områder af dit storkøkken. Hvis du klikker dig videre på hjemmesiden, finder du alt fra professionelle industriovne og -komfurer til udstyr til hotel og buffet.

Vores produkter er omhyggeligt udvalgt og er fremstillede efter EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed. Har I specifikke ønsker til inventarets eller udstyrets mål og funktioner, står vores kundeservice klar til alle henvendelser på +45 29 88 55 99. Du kan også sende os din forespørgsel på mail@nordiskstorkokken.dk og vores rådgivere vil vende tilbage hurtigst muligt.