Serveringsvogne

Ønsker du at gøre arbejdet og hverdagen i kantinen, restauranten, caféen osv. lidt lettere? Så burde du investere i en serveringsvogn fra Nordisk Storkøkken. Vores sortiment består af serveringsvogne, afrydningsvogne, bestikvogne og transportvogne samt tilbehør til disse. Vores vogne til servering, tilberedning, afrydning og transport kommer alle med hjul, så du let og meget praktisk kan navigere dem rundt i lokalet eller mellem spisende gæster og dit køkken.
Uanset hvilket køkken du har eller hvilken restaurationsbranche du er tilknyttet, så vil et rullebord være en smart investering, da du skåner dine ansattes og din ryg samt gør servering og afrydning hurtigere. Se hele vores sortiment af professionelle serveringsvogne til storkøkkener nedenunder. Du er også mere end velkommen til at se vores andre sortimenter på webshoppen som gastronormkantiner eller serveringsbakker, som med garanti vil gøre arbejdslivet lettere for dig.

Serveringsvogne på hjul til transport, tilberedning og servering

Uanset hvad du har i tankerne i forhold til brugen af en serveringsvogn, så er du garanteret, at vores vogne er funktionelle og alsidige. Vores vogne kommer med flere hylder, så du kan flytte rundt på mere service eller mad, end du ellers ville kunne bære på egen hånd. Nogle har 2 hylder, mens andre har helt op til 5.

Du kan placere vognene rundt omkring i lokalet, så dine gæster selv kan placere dem der, når de er færdige eller du kan selv køre rundt med dem og indsamle de spisendes service. Du kan også placere vognen i køkkenet, hvis det er mad, der skal transporteres rundt, eller opvasken, som skal flyttes med, så den kan blive taget senere. Med vores vogne er du sikret effektivisering i dit køkken.

Vi hjælper alle industristorkøkkener

Vores kunder kommer fra alle afskygninger og hjørner, hvilket gør, at vi kan hjælpe stort set alle storkøkkener, der findes. Det kan være alt fra noget så simpelt som serveringsvogne til store køkkenmaskiner. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker til rådgivning angående dit køkkenprojekt. Du ringer bare på tlf. 29 88 55 99 eller skriver en mail til mail@nordiskstorkøkken.dk.