Arbejdsborde

Med et arbejdsbord fra Nordisk Storkøkken får du et praktisk stykke inventar produceret i solidt rustfrit stål, hvilket både gør det nemt at rengøre og komfortabelt at arbejde ved. Et arbejdsbord egner sig særligt til store køkkener, hvor der er fokus på, at arbejdsgangen skal være så nem og bekvem som muligt.
Vi har samlet de arbejdsborde, vi mener, er de bedste på markedet, og vi tilbyder alt fra kødborde og arbejdsborde med hylder til tilberedningsborde og arbejdsborde med skuffer.

Funktionelle arbejdsborde tilpasset dine behov

Hos Nordisk Storkøkken har vi mere end hundrede forskellige arbejdsborde. Kan du mod forventning ikke finde et, der passer til dit køkkens behov, kan vi med garanti skaffe et i netop den bredde og dybde, du ønsker. Vi har flere forskellige varianter; nogle med hylder, nogle med skabe, nogle med skuffer og nogle med lidt af det hele.

Størstedelen af dem har ben, som kan justeres i højden, så du kan indstille dem i en ergonomisk korrekt højde for dig og dine kollegaer og derved undgå arbejdsskader. Desuden er det på nogle af vores arbejdsborde muligt at montere hjul, så de er flytbare. Du vil ikke opleve, at vores arbejdsborde giver sig. Tværtimod er de yderst stabile og holder formen – også når de bruges meget og bliver udsat for tunge belastninger.

Tilbehør til dit arbejdsbord

Er du interesseret i at tilkøbe en bordopsats eller et bordopsatsskab til dit arbejdsbord og dermed udvide opbevaringspladsen, har vi naturligvis også det på lager. Mangler du snarere et arbejdsskab frem for et arbejdsbord til dit køkken, opfordrer vi dig til at tage et kig på vores store udvalg af arbejdsskabe. Det samme gælder, hvis du kun har behov for en arbejdsbordplade og ikke et komplet arbejdsbord til dit køkken.