Affaldsspande

Hold køkkenet rent med vores affaldsspande
Renlighed og ryddelighed – det er vigtigt, når man arbejder i et stor- eller industrikøkken. Man skal af med mademballage, madvarer og ikke mindst gæsternes rester. Derfor er det vigtigt at have en skraldespand stående i nærheden, hvor det kan være nødvendigt. I vores udvalg på nordiskstorkøkken.dk finder du smarte affaldsspande i rustfrit stål, hvor deres funktionelle løsninger spænder sig bredt.
Uanset hvilken størrelse du ønsker din skraldespand med låg eller affaldsstativ skal være i, så er du garanteret, at de overholder EU’s gældende standarder. Se vores nedenstående sortiment af affaldsløsninger og måske du finder det, du søger.

Renlighed med affaldsspande med låg eller affaldsstiver

Der er mange årsager til, hvorfor det at vigtigt at investere i affaldsspande. Det skyldes både hygiejne, deres nemme anvendelse og ikke mindst, at man ikke selv skal stå i rodet. Dette gælder, uanset hvilken affaldsløsning du vælger at investere i. I vores sortiment finder du både lukkede affaldsspande med låg og affaldsstativer. Nogle af vores lukkede affaldsspande kommer endda med pedal, så du med lethed kan vippe låget op, hvis du har hænderne fulde.

Volumen af vores skraldespande er også varierende, så du kan finde netop dén størrelse, du mangler. Vi veksler mellem 50 liter og helt op til 100 liter. Du kan dermed selv bestemme, hvor store dine spande med affald skal være i din restaurant, cafe eller spisested. Fælles for alle af vores skraldespande er, at de er CE-mærket og TÜV-godkendte – du finder derfor ikke bedre skraldespande i professionel kvalitet end hos os.  

Professionel kvalitet handles hos os

Dette gælder, uanset om du skal have affaldsspande, serveringsvogne eller reolvogne. Alle af vores produkter og servicer, mener vi, er et storkøkken værdigt. Vi ønsker blot, at du ender med de rigtige køb. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål eller specifikke krav til dit møblement i dit storkøkken. Du ringer bare på tlf. 29 88 55 99 eller skriver en mail til mail@nordiskstorkokken.dk.