Levering og fortrydelsesret

Levering

*Grundet COVID-19 situationen i verden, kan der opstår forlænget leveringstid. Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken gør hvad der er muligt, for at levere din bestilling så hurtigt som muligt, men kan ikke holdes ansvarlig for evt. forlænget leveringstid fra udlandet, grundet COVID-19.

Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken (nordiskstorkokken.dk) sørger for levering til kantstenen på brofaste øer med fragtmand (med mindre andet angives) til modtager inden for 4-7 hverdage. Det må påregnes at der skal være folk på adressen til modtagelse samt hjælpe med aflæsningen.

Mindre pakker sendes med Post Danmark. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark/fragtmanden overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken (nordiskstorkokken.dk) kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken (nordiskstorkokken.dk) naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Der er gratis levering til hele Jylland, Fyn og Sjælland ved køb over DKK 3.000,- ex. moms. Andre landsdele i det danske rige eller udenrigs, efter aftale.
* På specialordrer, projektsalg og tilbud som ikke er afgivet direkte via webshoppen, kan der tilkomme fragttillæg, som oplyses individuelt til dig som kunde, afhængigt af ordrens omfang.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Nord s.k. ApS | Nordisk Storkøkken (nordiskstorkokken.dk)tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Leveringer til Grønland, Færøerne og Bornholm, kun efter aftale.

OBS: Alle priser på siden er angivet uden dansk moms.

Fortrydelsesret

Bestiller du som privat person, er du her på siden dækket ind af den danske købelov til privat salg. Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer og regler for erhvervsdrivende - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. 

OBS: Alle priser på siden er angivet uden dansk moms.