Om Nord s.k. ApS

Nord s.k ApS er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2006 af Keld Scheel Knudsen. Under navnet “nordisk storkøkken” specialiserede virksomheden sig i indretning af storkøkkener, restaurantkøkkener og specialløsninger inden for cateringbranchen. I 2015 blev virksomheden solgt til Steffan Helms, der har været ansat i mange år.

Steffan har en teknisk uddannelse, er selv en dygtig håndværker, og gennem de mange års erfaring inden for storkøkkenbranchen og projektvirksomhed har Steffan været i stand til at tage firmaet “nordisk storkøkken” til det næste niveau. Steffan har gennem årene investeret meget, i at finde de bedste cateringleverandører og de rigtige producenter af professionelle køkkenmøbler og -udstyr.

I den forbindelse var det vigtigt for ham at lægge vægt på robuste og holdbare materialer og finde produkter, der både optimerer og forenkler processerne i storkøkkener.

I dag bygger Nord s.k. ApS professionelle køkkener, men også køkkener til semi-professionelt brug, i rustfrit stål og har specialiseret sig i brugen af rustfrit stål i køkkenverdenen ved at grundlægge sit eget mærke “Steel of Denmark”.

Vores filosofi er “smarte designløsninger” til ethvert gastronomisk køkken. Vi fokuserer på funktion, design og holdbarhed og tilbyder prisgennemskuelige løsninger til ethvert storkøkken.