Betaling

NSK ApS (nordiskstorkokken.dk) modtager betaling med Dankort/VISA Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og JBC. Alt betaling med kreditkort foregår over en sikker og krypteret betalingsgateway. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager. Endvidere har du mulighed for at betale med bankoverførsel og EAN nummer. NSK ApS (nordiskstorkokken.dk) accepterer udelukkende forudbetalinger, med mindre andet er aftalt.

Ønsker du at betale med bankoverførelse, vil du ved afsluttet handel på siden, modtage en mail med vores kontooplysninger og betalingsreference.

Kontooplysninger til NSK ApS:

Den Jyske Sparekasse: Reg: 9824 Konto: 4170036781

Nordiskstorkokken.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

OBS: Alle priser på siden er angivet uden dansk moms.

Storkøkken | industrikøkken udstyr | Gastro udstyrKONTAKT
NSK APS
Ryes Møllevej 30
6100 Haderslev
Tlf.: 29 88 55 99
CVR: 29827788
Den Jyske Sparekasse:
Reg: 9824 - Kontonr.: 4170036781
E-mail: mail@nordiskstorkokken.dk
VI TILBYDER
Produkter af høj kvalitet
Fri fragt fra 500 kr.
Hurtig levering
Godkendt betalingssystem
Stort udvalg
LEVERING
Alle dine bestillinger bliver bragt til kantsten på din ønskede leveringsadresse på brofaste øer. Det er en forudsætning at kunden er tilstede ved varens ankomst og at kunden hjælper med at læsse varerne af.
Klik her for vores mobilside