Popcorn-maskiner

Er din gamle popcorn-maskine brudt sammen eller vil du bringe din fester og events op på et højere niveau, så er en popcorn-maskine fra Nordisk Storkøkken et oplagt valg. En popcorn-maskine egner sig til stort set alle former for arrangementer fx fødselsdage, jubilæer, bryllupper, skolefester, biografer eller hvis du er en café eller restaurant, som gerne vil tilbyde nogle særlige retter til dine gæster. Denne saltede snack vil være en sand hit iblandt dine gæster.

Du kan supplere denne festlige maskine med en softice-maskine, hvis du gerne vil give dine gæster muligheden for noget sødt og koldt også. Uanset om du vil have maskiner eller udstyr til salte eller søde sager, kan du finde produkterne her hos os. Vi hos Nordisk Storkøkken sætter en ære i at kunne forhandle med produkter, som vil glæde vores kunder og vi tænker, at du har de lige så med dine gæster.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Industrielle popcorn-maskiner for festlige øjeblikke

Med vores popcorn-maskine kan du lave omkring 230 gram popcorn på bare sølle 3 minutter, så når det kommer til en stor portion popcorn-popperi, kan det sagtens betale sig at investere i en maskine til opgaven end blot at bruge en mikroovn. Det er en hurtigere måde, hvorpå du kan poppe popcorn til mange gæster på kort tid.

Vores popcorn-maskiner er konstrueret af solidt rustfrit stål og er samtidig utrolig driftssikre. Maskinen har et integreret varmelegeme og lys, så du rigtig kan få dig en maskine ligesom dem, du ser i biografen. Gryden er desuden behandlet, så det er lettere for dig at rengøre den.

Vi har desuden valgt vores sortiment ud fra, at de er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed. Du er derfor garanteret maskiner i særklasse, som nemt tåler kontinuert brug i mange år.

Få dine maskiner hos Nordisk Storkøkken

Mangler du en smule råd og vejledning i forhold til et popcorn-maskinkøb eller er du helt ikke overbevist omkring popcorn-maskinens fantastiske evner? Så kontakt os gerne og vi vil stå dig til rådighed, uanset hvad du har behov for fra os.

Kontakt os enten her på hjemmesiden via vores kontaktformular, giv os et kald på 29 88 55 99 eller skriv en mail til info@nordiskstorkokken.dk. Uanset hvordan du kontakter os, vil en af vores medarbejdere besvare din henvendelse så hurtigt, de kan.