Professionelle gasgriller fra Charcoal

Lad os være ærlige… Det er bare som om, at så snart brødet eller steaken får de velkendte grillstriber, så føler vi os lidt sejere i køkkenet. Følelsen af glæde over sorte striber på vores mad, er måske fordi grillmad er lig med grillsæson, som er lig med sommer og sol, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Det gode ved den professionelle gasgrill fra Charcoal er, at den kan bruges året rundt. Så vil du give dine kunder smagen af sommer tilbage, kunne det være en idé at investere i en grill som denne. Grillen fås også som elektrisk grill.

3 vare(r)
CHARCOALgrillirustfritstlElektrisk-20
Inkl. moms: 13.500,00 DKK Ekskl. moms: 10.800,00 DKK
CHARCOALgrillIrustfritstlogtovarianter-20
Inkl. moms: 12.375,00 DKK Ekskl. moms: 9.900,00 DKK
VinkelBordplade848x400-20
Inkl. moms: 2.500,00 DKK Ekskl. moms: 2.500,00 DKK
3 vare(r)

Amerikansk BBQ-gasgrill

Med en ordentlig gasgrill kan du servere luksuriøs grillmad for dine kunder eller gæster. Her hos os i Nordisk Storkøkken kan du være sikker på at finde en effektiv kvalitetsgrill med hurtig optænding. Grillen stammer fra det store Amerika, og vi ved ikke med dig, men den sydende lyd af kød, der rammer grillen, kan godt få os til at føle som en ægte amerikansk grillmester. Grillerne her på siden er fremstillet i rustfri stål, med solide og massive grillriste, der holder på varmen.

Har du ikke lyst til at give dig i kast med en gasgrill, men vil du gerne prøve kræfter med at grille, har vi også et stort udvalg af lavastensgriller. Lavastensgrillen fås i flere størrelser og giver dit kød, brød eller grøntsager en smag af grill og de velkendte striber. Hvem kan så se forskel? Vi har også et bredt sortiment af grillplader, som for mange storkøkkener vil være det mest oplagte alternativ til en gasgrill.

Vi står som altid klar til at rådgive dig på +45 29 88 55 99 eller mail@nordiskstorkokken.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål.