Gasovne

Gasovne er et sjældent produkt i vore dage, og det er netop derfor, et storkøkken ikke kan prale af at have udstyret i orden uden at have en gasovn blandt sit køkkeninventar. En gasovn giver dig mulighed for at lave jævnt tilberedte retter med ultra sprøde skorper. Gas er en hurtig og effektiv kilde til opvarmning, og vores gasovnsmodeller er indstillet til naturgas.

Nordisk Storkøkkens gasovne er fremstillet i solide materialer, heriblandt rustfrit stål, hvilket betyder, at du med en gasovn fra Nordisk Storkøkken får et produkt, der vil tjene dig i mange, mange år. Desuden overholder vores gasovne samtlige af de opstillede krav om sikkerhed og hygiejne, og hos os du kan erhverve dig en gasovn til dit storkøkken til konkurrencedygtige priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Gasovne letter hverdagen

Vores gasovne er særdeles brugervenlige. Modsat før i tiden, hvor det var en kunst at tænde ethvert gasprodukt, tændes vores gasovne med et enkelt tryk på en knap. Temperaturen er ligeså nem at justere og kræver kun, at du skruer på temperaturknappen. Dertil er vores gasovne ekstra nemme at rengøre og kræver sjældent mere end våd klud. Det er en fordel, der kan mærkes i hverdagen.

Overfladen på vores gasovne er ligesom resten af produktet fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør overfladen slidstærk og i stand til at modstå det meste. Vores gasovne er produceret i en størrelse, der gør dem velegnede til at stå ovenpå et bord, så du slipper for at bukke dig og tage madvarer ud og ind af ovnen. Til trods for dette er de fortsat rummelige. Har du brug for en ekstra rist til din gasovn, har vi naturligvis også det på lager.

Hvis du er i tvivl om, om en gasovn er det rette valg til dit storkøkken, anbefaler vi dig at tage et kig på vores andre ovne inden, du beslutter dig. Under ovnkategorien kan du blandt andet finde underbygningsovne.