Termo-bokse

Hos Nordisk Storkøkken er hygiejne og fødevaresikkerhed af højeste prioritet, og vi er bevidste om, at det samme gør sig gældende hos vores kunder. Vores termobokse giver dig ro i sindet, da du med dem kan opbevare og transportere dine fødevarer korrekt og forsvarligt og derved undgå bakterielle problemer. De termobokse, vi tilbyder, overholder samtlige af de krav om hygiejne og sikkerhed, som EU har opstillet. Termoboksene egner sig særligt til cateringvirksomheder, som tilbyder mad ud af huset og sommetider skal transportere meget mad over lange afstande.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Funktionelle termobokse af høj kvalitet

Hos Nordisk Storkøkken har vi termobokse til alle former for fødevarer – flydende såvel som faste. Vores termobokse er naturligvis godkendt til transport af fødevarer, og kvaliteten af dem placerer dem blandt de bedste på markedet. Vi har mange forskellige modeller og størrelser på lager i en bred palet af farver og former, og flere af dem har justerbare hylder. Den største fordel ved at købe din næste termoboks hos Nordisk Storkøkken er, at vores termobokse garanterer, at dine fødevarer kun udsættes for et minimalt kulde- eller varmetab under transport. Derved kan den mad, som du transporterer i termoboksen, serveres straks efter ankomst til din destination uden genopvarmning eller yderligere nedkøling.

Køleteknikker til ethvert behov

Transporterer du kun pizzaer, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores termotasker til pizza. Er dit behov mere til en permanent frem for en transportabel køleløsning, så tjek vores store udvalg af køleteknikker ud. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dit behov, står vores engagerede og kompetente medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk.