Ølkølere

Ved Nordisk Storkøkken forhandler vi køleteknik til mange forskellige behov, for at kunne imødekomme vores kunder meget forskellige hverdage. Uanset hvordan dit storkøkken fungerer og hvad I har brug for, så tilpasser vi hele tiden vores sortiment efter det. Herunder finder du et udvalg af vores ølkøleskabe til fustager til anvendelse under fadølsanlæg. Vi tilbyder også fustagekølere til nedkøling af fustagerne inden de sættes til anlægget. På den måde undgår du overskumning og kan samtidig opbevare åbne fustager i længere tid.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Transportabelt fadølsanlæg

Det smarte ved fadølsanlæggene her hos os er, at de er transportable. Kør ølkøleren ud på gaden og tilslut en fustage og du er kørende med dit eget transportable fadølsanlæg. Det eneste du mere skal huske, er en kulsyrepatron og så er du klar til at servere kolde øl lige fra hanen til enhver anledning.

Det transportable fadølsanlæg gør sig godt på caféer og restauranter, hvor aktiviteten og kunderne rykker udenfor så snart vejret er godt. Du kan benytte anlægget i en midlertidig bar eller opstille en helt ny rejse-bar, som serverer til events og festivaller. Der er ingen grænser for, hvor du kan tage fadølsanlægget med hen, så længe du har en strømtilslutning.

Drømmer du netop om at åbne din egne transportable bar, hvor udgifterne er lave, grænserne er få og humøret er højt, så har du måske tanker om også at sælge vin. Vi tilbyder et udvalg af vinkøleskabe, som holder vinen ved den rette temperatur uanset hvad. Det sikrer dig en vin, som bevarer sine smagsnuancer, når de opbevares efter forskriften. Og lad os hurtige blive enige om, at god vin og øl bare giver gladere kunder i sidste ende.