Fritstående køleskab med glasdør dobbelt låge

Et køleskab med glasdør, også bedre kendt som et display-køleskab, er en oplagt investering for kantiner, caféer, kiosker, tankstationer, købmænd osv., hvor nedkølende drikkevarer og mad er noget, som kunderne selv skal tage, eller for storkøkkener, hvor der skal være et tydeligt overblik over madvarerne. Hos Nordisk Storkøkken kommer vores fritstående køleskabe med glasdøre og dobbeltlåge i varierende størrelser og designs, samtidig med at de udelukkende er produceret fra anerkendte fabrikanter som bl.a. Saro. Udforsk vores nedenstående sortiment af køleskabe med glasdøre og dobbeltlåg og se, hvorvidt vi har et produkt, som du kan pryde dit storkøkken eller forretning med.

4 vare(r)
DrikkevarekleskabKBS1250GDUmedsortramme-20
Inkl. moms: 22.553,38 DKK Ekskl. moms: 18.042,70 DKK
KBSPremiumglasdrskleskabKU850Gmedhngslededre1180x645x1980mm-20
Inkl. moms: 24.763,38 DKK Ekskl. moms: 19.810,70 DKK
SaroKleskabmedventilationG920-20
Inkl. moms: 37.036,25 DKK Ekskl. moms: 29.629,00 DKK
SaroKleskabmedventilationGTK800-20
Inkl. moms: 25.186,25 DKK Ekskl. moms: 20.149,00 DKK
4 vare(r)

Køleskab med dobbelt glasdøre til drikkevarer og mad

Et køleskab med dobbelt glasdøre er oplagt til nedkøling af mad og drikke, som kunderne selv skal tage, eller når kokke skal have overblik over deres inventar. På den måde undgår du, at køleskabet skal stå åben i længere tid ad gangen flere gange om dagen og dermed miste noget af dens kølende effekt. Hver og en af vores dobbeltlågede køleskabe har deres fordele og styrker, når det kommer til opbevaring af mad og drikke. Ønsker du at købe et køleskab med én glasdørlåge, så har vi også et sortiment med det.

Der er dog flere overvejelser, du skal have gjort dig, inden du kan investere i et køleskab med dobbeltglaslåg. Du skal tjekke, hvad dine behov er ift. køleskabets energiforbrug, da dette kan variere meget fra køleskab til køleskab. Så tjek altid, hvor mange kWh skabet bruger. Dernæst skal du kigge på dimensioner – hvor meget plads skal du bruge til dine varer, og hvor meget plads har du egentlig til rådighed, der hvor køleskabet skal placeres. Du vil altid kunne finde bredde, dybde og højde under de enkelte produkter. Køleskabets placering har også stor betydning for dens drift og energiforbrug, derfor er det vigtigt, at du undgår at placere display-køleskabet direkte i sollys eller i nærheden af en varmekilde.

Find alt din køleteknik hos Nordisk Storkøkken

Hos Nordisk Storkøkken har vi et gigantisk sortiment af køleteknik, hvor vores fritstående køleskabe med dobbeltglaslåg falder ind under. Vi vil faktisk vove at påstå, at du kan finde alt den nødvendige køleteknik, som du har behov for. Du finder bl.a. affaldskølere, dessertvitriner, kølediske og meget andet, som dit storkøkken eller forretning vil få meget glæde af.

Ønsker du rådgivning til den totale køkkenindretning, eller har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang, kompleksitet eller størrelse.