Fritstående køleskab i rustfrit stål med dobbeltlåge

Et stort industrikøleskab i rustfrit stål er et essentielt element i et storkøkken, kantine, caféer, restauranter eller lignende. Her er behovet for at kunne opbevare større mængder mad på en hensigtsmæssig måde stort. Hos Nordisk Storkøkken har vi et alsidigt udvalg inden for køleteknik, og på denne side finder du vores fritstående køleskabe i rustfrit stål med dobbeltdøre. Vi forhandler mange forskellige modeller, så der er med garanti noget for dig. Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, og find det køleskab, der passer bedst ind i dit storkøkken.

2 vare(r)
SAROkleskabEGN1400TN-20
Inkl. moms: 44.161,25 DKK Ekskl. moms: 35.329,00 DKK
SaroKleskabmedventilationTOREGNTN1400-20
Inkl. moms: 49.698,75 DKK Ekskl. moms: 39.759,00 DKK
2 vare(r)

Find dit næste fritstående køleskab i rustfrit stål til dit storkøkken her

Hos Nordisk Storkøkken har vi køleskabe med forskellige volumen. Du finder alt lige fra 890 L til 1427 L, så uanset hvor stort eller lille et industrikøkken, du har, har vi et køleskab, der dækker behovet. Køleskabene har et automatisk afrimningssystem indbygget. Det gør det nemt for dig, når de skal rengøres, da kluden ikke klæber til en kold bagbeklædning.

Det digitale kontrolpanel med et display til temperaturer viser dig altid, hvilken temperatur køleskabet har. Derfor kan du hurtigt opdage, hvis der skulle opstå store svingninger i temperaturen, som kan ødelægge eller fordærve maden.

Du kan være helt sikker på, at vores køleskabe lever op til de høje krav, der er til fødevareindustrien i dag. Alle vores køleskabe overholder EU's retningslinjer for hygiejne og sikkerhed. De er CE-mærkede og har også den anerkendte TÜV-godkendelse.

Vi forhandler også køleskabe med almindelige døre og industrikøleskabe med glasdøre

Var vores fritstående køleskabe i rustfrit stål ikke det, du havde behov for i dit storkøkken, så finder du også køleskabe med almindelige døre og køleskabe med glasdøre i vores sortiment.

I vores udvalg af køleskabe med almindelige døre finder du mange køleskabe med lavere volumen, som passer ideelt til mindre industrikøkkener. Du behøver ikke gå på kompromis med god kvalitet og korrekt opbevaring af mad, bare fordi dit køkken ikke tillader større hvidevarer.

Skal du udstille mad og drikkevarer, kan vores køleskabe med glasdøre være det bedste valg for dig. Glasdørene sikrer, at dine kunder altid nemt kan se, hvad du har af varer. Køleskabet kan samtidig være praktisk at have i køkkenet, så du altid kan se, hvilke varer der gemmer sig bag lågen.

Et stort udvalg af køleteknik hos Nordisk Storkøkken

Hos Nordisk Storkøkken har vi specialiseret os i storkøkkener samt hvilke maskiner og produkter, der hører hjemme i det. Med mange års erfaring i branchen har vi nøje udvalgt de bedste og væsentligste produkter på markedet. Hos Nordisk storkøkken finder du derfor alt, hvad du har behov for af køleteknik, fryseteknik og meget mere.

Er der opstået spørgsmål undervejs til ovenstående sortiment eller ønsker du rådgivning til køkkenindretning? Så skal du endelig kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Udfyld vores kontaktformular her på siden eller skriv en mail til mail@nordiskstorkokken.dk. Du er også velkommen til at ringe på tlf. +45 70 44 42 84.