Køle-/fryserum

Hvad enten du søger kølerum eller fryserum, så kan du finde dem i lige de mål, du søger, her hos Nordisk Storkøkken. Vi skræddersyer dine køle- og fryserum lige som du vil have dem og optimerer tilmed den kølemotor, du skal bruge til det specifikke rum.

Vores udvalgte produkter er altid produceret særligt til industri- og storkøkken, så de kan lette den daglige arbejdsgang for dig. Udover skræddersyede løsninger efter specialmål, har du også mulighed for at vælge et eller flere af de køle-/fryserum i standardmål, som vi tilbyder nedenfor.

3 vare(r)
SaroKleenhedtilKleFryserumCR69-20
Inkl. moms: 22.500,00 DKK Ekskl. moms: 18.000,00 DKK
ACTIVEHPFRYSESKAB1LGE670L2215C-20
Inkl. moms: 43.250,00 DKK Ekskl. moms: 34.600,00 DKK
ACTIVEHPKLESKAB1LGE670L210C-20
Inkl. moms: 39.750,00 DKK Ekskl. moms: 31.800,00 DKK
3 vare(r)

Kølerum og fryserum hos Nordisk Storkøkken

På denne side tilbyder vi mange forskellige slags køle- og fryserum, som skræddersys til netop dit køkken. Er du på udkig efter andre fryseløsninger, vil vi anbefale dig at se nærmere på vores udvalg af fryseteknik. Er dit storkøkken over en vis størrelse, og anvender du til dagligt flere køleskabe og frysere, vil et køle- og fryserum være et næsten uundværligt alternativ.

Rummene kan indstilles efter ønskede temperaturer, og har som oftest en alarm, som vil gøre dig opmærksom, hvis temperaturen ikke kan overholdes, grundet eksempelvis en åben dør.

Organiser dine køle-/frysevarer bedre

Noget af det rigtig smarte ved rummene er, at du kan indrette rummene med reoler og hylder, samt køre dine stik direkte ind i kulden. Du sparer derfor tid ved placering og organisering af varerne, som nu kan køres ind og ud af rummet.

Det kan også være langt nemmere at overskue, hvad du har og hvor det er henne, når du kan stå i rummet foran hylderne, som mange vælger at markere med vareskilte, så alle ved, hvor de altid kan finde de samme varer, hvis de er bestilt hjem.