Kølereol

Med en kølereol fra Nordisk Storkøkken kan du vide dig sikker på, at dine føde- og drikkevarer opbevares ved den rigtige temperatur samtidig med, at de bliver præsenteret på en appetitvækkende måde for dine kunder. Hos Nordisk Storkøkken har vi samlet et udvalg af kølereoler, hvis kvalitet placerer dem blandt de bedste på markedet. Vores kølereoler fås i flere forskellige størrelser, modeller og prisklasser. Fælles for dem alle er, at de nedkøler hurtigt og effektivt.

1 vare(r)
KlereolSimon-20
Inkl. moms: 23.998,75 DKK Ekskl. moms: 19.199,00 DKK
1 vare(r)

Kølereoler i flere designs med forskellige funktioner

Vores professionelle kølereoler fås i både rustfrit stål og i hvidt pulverlakeret stål. De har alle indvendig belysning, og mens nogle har justerbare hylder, cirkulationsluftkøling og automatisk afrimning, har andre digital temperaturregulering, sider i glas for øget føde- og drikkevareeksponering og hjul med bremser, så de nemt kan flyttes rundt på, uden at du og dine kollegaer overbelastes. De fleste af vores kølereoler har desuden et afdækningsgardin, som du kan rulle for, når du holder lukket, hvorved du minimerer dit energiforbrug. Vælger du en kølereolmodel, hvor afdækningsgardinet ikke hører med, kan du under denne kategori også finde tilbehør til kølereoler såsom afdækningsgardiner, spejle, kurve og vægbeslag til kurve.

Kølereoler i specialmål

Kan du mod forventning ikke finde en kølereol i de mål, der passer til dig, så kontakt os endelig. Størstedelen af vores kølereoler fås i specialmål, og vores kompetente medarbejdere står klar til at give dig en god pris for skræddersyede løsninger på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk.

Foretrækker du at opbevare dine føde- og drikkevarer i en anden form for køleteknik, har vi blandt andet både kølediske, køleborde og normale køleskabe på lager.