Affaldskøler

I dag er der strenge regler for fødevaresikkerhed, hvilket er grunden til, at en affaldskøler og et kølingssystem er uundværlige for nærmest alle storkøkkener. En affaldskøler er oplagt til hoteller og store restauranter, som producerer meget organisk affald, hvormed køleren konserverer dette. I vores nedenstående sortiment finder du både affaldskølere og kølingssystemer bl.a. fra producenten Saro.

Kølerne varierer i størrelse, så du kan finde den, som passer til dit storkøkkens behov. Ved flere af modellerne skal du både have købt en affaldskøler og et kølingssystem, da de førstnævnte leveres uden motor, som er i selve kølingssystemet. Tjek vores nedenstående sortiment ud og find det, du skal bruge for at kunne holde lugtgenerne borte og dyr væk fra dit affald.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Køb affaldskølere og kølingssystemer her

Med en affaldskøler undgår du lugtgener og evt. smådyr i dit køkkenaffald. Det skyldes, at køleren holder dit affald ved køleskabstemperatur, hvorved du mindsker forrådnelsesprocessen samt bakteriel multiplikation og derved den dårlige lugt og smådyr.

Flere af vores produkter til køling kommer med fordelagtige egenskaber. Fx er det et kølingssystem, som er elektronisk styret med et digitalt kontrolpanel, så du tæt kan følge dens funktion, samtidig med at den har automatisk kondensatfordampning og afrimning. Det gør både vedligeholdelse og rengøring nemmere for dig. Nogle af vores affaldskølere har desuden kapacitet for en kompostkværn op til 240 liter.

Uanset hvad du søger indenfor køling af dit affald, så er vores produkter fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed samt har den anerkendte TÜV-godkendelse.

Nordisk Storkøkken – bredt sortiment indenfor køleteknik

Som et professionelt establishment er det vigtigt at have køleteknik og køleprodukter, der overholder de krav, der forventes af en restaurant, kantine, café osv. Du finder derfor en bred vifte af kølende produkter i form af køle-/fryserum, vinkøleskab, fustage-køler og meget andet, som vil være brugbart for mange indenfor restaurationsbranchen.

Ønsker du at modtage vores rådgivning, eller har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment af affaldskølere og kølingssystemer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, uanset hvordan du vælger at henvende dig til os.