Kølerum

Som restaurantindehaver eller blomsterforhandler er det vigtigt at have et kølerum. På den måde kan du holde dine produkter og råvarer friske og dermed levere et produkt til dine kunder, som de ikke kan være andet end tilfredse med.

Hos Nordisk Storkøkken finder du et nøje udvalgt sortiment af kølelagere, køle-/fryserum samt blomsterkølerum, der kan købes i nøjagtig den størrelse, du ønsker. Dette er nemlig fordelen ved et byg-selv-kølerum. Du finder ud af, hvor stort det skal være og vi leverer. Desuden kommer nogle af vores modeller også med tilhørende gulv. Tjek vores nedenstående sortiment ud og find dit nye kølerum, der passer til dit behov. Mangler du også et byg-selv-fryserum? Intet problem, det har vi selvfølgelig også.

2 vare(r)
Klerummedforudmonteretkleenhed70mmvgtykkelse-20
Pris fra: Inkl. moms: 45.123,75 DKK Ekskl. moms: 36.099,00 DKK
TEFCOLDKlerummedforudmonteretkleenhed-20
Pris fra: Inkl. moms: 42.498,75 DKK Ekskl. moms: 33.999,00 DKK
2 vare(r)

Vi har både kølerum til mad, blomster m.m.

Der er flere elementer, du skal kigge efter eller have overvejet, inden du investerer i et kølerum til din restaurant, butik eller lager. Det første er, hvorvidt kølerummet skal købes med eller uden gulv. Et kølerum med gulv giver nemlig bedre isolering, dog kommer dette også an på isoleringen i gulvet på installationsstedet.

Det næste, du skal overveje, er, om der skal være mulighed for ind- og udkørsel af paller, stikvogne osv., da – hvis du vælger det – gulv kan fjerne denne mulighed. Dog er det muligt at tilkøbe en rampe. Du kan desuden også overveje, om kølerummet skal bygges ned i gulvet, så du netop ikke skal tilkøbe dig en rampe.

Har du overvejet, hvor tyk isoleringen skal være i kølerummet? Standardstørrelserne er 70 mm, 80 mm og nogle kan du få helt op til 100 mm. Eftersom prisen på el i Danmark er lidt peberet, kan du med fordel investere i mere isolering. Du vil dermed kunne spare på elregningen. Dernæst skal du også have tænkt på, hvilken kølemotor der passer til dit behov og hvorvidt du ønsker reolsystemer i kølerummet. Alt dette vil vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Professionelle storkøkkenmaskiner fås her

Hvad, der er fælles for alle vores kølerum, er, at de er modstandsdygtige overfor aldring og de er fødevaresikret i henhold til DIN 4102. Dog sidder du sikkert med hundredvis af andre spørgsmål, som vi med glæde vil besvare. Alt, du skal gøre, er at kontakte os på vores kundeservice, hvor der altid vil være en kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig. Vi håber meget at høre fra dig!