Isterninge-maskine

Industri isterningemaskine til professionelt brug

Hos Nordisk Storkøkken finder du et stort udvalg af professionelle isterningemaskiner og magasiner. Perfekt til stort set alle caféer og barer, hvor en isterningmaskine er en nødvendighed til servering af drikkevarer og nedkøling af mad. Disse isterningemaskiner laver desuden også isflager, der er exceptionelle til nedkøling, oplagring, transport eller produktpræsentation.

Vi er utrolig stolte af vores store sortiment af udstyr til storkøkkener. De kommer i den højeste kvalitet – og dette gælder også for vores isterningemaskiner og magasiner. Vores alsidige og brede udvalg af maskiner gør det nemlig muligt at dække alle vores kunders behov og ønsker, når det kommer til storkøkkenudstyr.

1 vare(r)
FilterpatrontilvandtilfringtilisterningemaskineEBF-20
Inkl. moms: 686,44 DKK Ekskl. moms: 549,15 DKK
1 vare(r)

Professionelle isterningemaskiner med eller uden indbygget magasin

Det er en ære at kunne tilbyde, hvad, vi selv synes, er nogle af de bedste isterningemaskiner og magasiner, der findes på markedet lige nu. De er udvalgt på baggrund af deres kvalitet, funktionalitet og ikke mindst deres overskuelige pris. De kommer i forskellige størrelser og produktionshastigheder – nogle kan lave 75 kg isterninger i døgnet. Andre helt op til 1000 kg i døgnet.

Du skal være opmærksom på, at vores isterningemaskiner enten kommer med eller uden et indbygget magasin. At en isterningemaskine er med et indbygget magasin, betyder, at udover at lave kilovis af isterninger, så kan den også opbevare dem og holde dem nedkølet. Dette er smart, hvis du først skal bruge isterningerne senere på dagen eller skal bruge små mængder over en længere periode. Dette ville være oplagt for en bar eller restaurant, hvor drikkevarerne løbende bliver serveret.

Kontakt os allerede i dag angående din fremtidige isterningemaskine

At skulle investere i en isterningemaskine er ikke et forhastet køb. Det er i hvert fald ikke det, man vil kalde for et impulskøb. Det er noget, man gør velovervejet og gerne i god tid. Man skal trods alt finde den rigtige maskine både i forhold til størrelse og behov. Og skulle man ikke lige tage en opvaskemaskine eller slush-ice maskine med i købet?

Du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til et køb. Du kan også få en mere dybdeborende rådgivning, hvis du nu skal i gang med et nyt storkøkkenprojekt. Uanset hvad du har behov for fra os, har vi en masse dygtige medarbejdere, som vil hjælpe dig på vej til dit næste store industrikøb.