Fritstående fryseskab i rustfrit stål med dobbelt låg

Når man arbejder i et storkøkken, er det vigtigt, at der er styr på ens fryseteknik – og særligt her vil vores fritstående fryseskab i rustfrit stål med dobbelt låg være en oplagt investering. Du vil få rigelig med fryseplads, da vores fryseskabe med dobbelt låg, der minimum kommer som 1400 liters. Uanset hvilken køkkenbranche du er en del af, er det essentielt at have en organiseret fryseopbevaring. Tjek vores nedenstående udvalg ud af fryseskabe med dobbelt låg, så er du garanteret en rummelig løsning til dine frostvarer.

2 vare(r)
SAROkommercielkleogfryseskabskombinationGN120DTV-20
Inkl. moms: 54.373,75 DKK Ekskl. moms: 43.499,00 DKK
SaroFryseskabKYRAGNBT1400-20
Inkl. moms: 52.448,75 DKK Ekskl. moms: 41.959,00 DKK
2 vare(r)

Se vores dobbeltlågede fryseskabe i rustfrit stål til industri

Som allerede nævnt er vores dobbeltlågede fryseskabe i rustfrit stål rummelige med en literstørrelse varierende mellem 1400-1430. Samtlige af vores fryseskabe er produceret til industri – dvs. kantiner, restauranter og caféer – hvor behovet for store kølekompressorer og forstærkede hængsler er et must. Flere af vores modeller kommer med glas i lågen, hvormed du kan se, hvilke frostvarer der er på hylderne. Det er en stor fordel, når du skal skabe et overblik over inventar, uden du skal åbne for fryselåget. På den måde undgår du samtidig, at fryseskabet står åbent i længere tid ad gangen flere gange om dagen og dermed mister noget af dens kølende effekt.

Hvis et fritstående fryseskab med dobbelt låg er for lille til dine behov, vil vi klart anbefale, at du køber et byg-selv-fryserum. Her har vi delt vores sortiment ind i 5 kategorier på baggrund af deres størrelsesforhold som 1740 mm, 1440 mm, 2040 mm, 2340 mm og 2640 mm. Hvis et dobbellåget fryseskab er for stort til dit storkøkken, lagerfører vi mange mindre modeller som fryseborde samt fryseskab med ét låg. Du har derfor rig mulighed for at vælge netop dén fryseteknik, du vil have i dit storkøkken.

Hos Nordisk Storkøkken hjælper vi dig med storkøkkenindretningen

Hos Nordisk Storkøkken besidder vi mange års erfaring indenfor storkøkkenbranchen, og vi vil derfor hellere end gerne hjælpe dig med indretningen i dit storkøkken. Vores erfarne indretnings- og indkøbsspecialister bruger oceaner af tid på at vælge de rigtige produkter, så du kan købe dem hos os velvidende om, at de er blandt de bedste på markedet.

Har du behov for hjælp til indretningen, så du undgår spild af både tid og kræfter, eller ønsker du yderligere information om vores fritstående fryseskab i rustfrit stål med dobbelt låg, så tag endelig fat i os på +45 70 44 42 84 eller mail@nordiskstorkokken.dk for en uforpligtende snak. Uanset hvordan du kontakter os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.