Fritstående fryseskab i rustfrit stål med enkeltlåge

En fryser er et musthave i ethvert køkken. Uanset om du er til kummefrysere, skabsfrysere eller en anden form for fryseteknik, har vi det hos Nordisk Storkøkken. På denne side finder du vores brede udvalg af fritstående fryseskabe i rustfrit stål med enkeltdør. Fryseskabene kommer i mange volumenstørrelser fra minimum 129 L til 700 L. Det betyder, at du har rig mulighed for at finde det fryseskab, du står og mangler i dit storkøkken. Udforsk sortimentet af fryseskabe herunder, og se, om der ikke skulle være den fryser, der kan opfylde dit behov.

4 vare(r)
SAROopbevaringsfryserrustfritstlHT200SS-20
Inkl. moms: 9.473,75 DKK Ekskl. moms: 7.579,00 DKK
SaroFryseskabKYRAGNBT1400-20
Inkl. moms: 52.448,75 DKK Ekskl. moms: 41.959,00 DKK
SaroFryseskabHTSS600-20
Inkl. moms: 21.136,25 DKK Ekskl. moms: 16.909,00 DKK
SaroFryseskabHTSS400-20
Inkl. moms: 17.161,25 DKK Ekskl. moms: 13.729,00 DKK
4 vare(r)

Fryseskabe med enkeltlåge er ideelle til mindre storkøkkener

Er pladsen trang i din restaurants eller cafés køkken, kan vi varmt anbefale at investere i vores fryseskabe i rustfrit stål med enkeltlåge. Fryseskabene er gode til at udnytte pladsen i højden og optager derfor ikke meget gulvplads. Med kun en enkelt låge i stedet for to kræver dette fryseskab heller ikke meget plads, når lågen skal åbnes og lukkes. Ydermere kommer de fleste af vores modeller med vendbare døre, så du altid har muligheden for at vende døren, som det passer bedst ind i indretningen af dit køkken.

Selvom der er tale om et mindre fryseskab, vil du stadig opleve det som ekstremt rummeligt. Indeni er pladsen godt udnyttet, så du kan fylde den med alle de frostvarer, du har behov for. Pga. frysernes automatiske afrimningssystem er det legende let at rengøre fryseren indvendigt, da kluden ikke vil sidde fast på bagbeklædningen.

I sortimentet finder du bl.a. fryseskabe fra Saro, Liebherr og Vibocold. Alle mærker er kendte for at lave hvidevarer i høj kvalitet og med lang levetid. Det er essentielle egenskaber at have, når det gælder storkøkkener i restauranter, hoteller, kantiner m.m.

Nordisk Storkøkken har alt inden for fryseskabe med enkelt- og dobbeltlåger

Var vores fritstående fryseskab i rustfrit stål med enkeltlåge ikke det, du søgte, så har vi heldigvis et stort udvalg af andre former for fryseteknik. Hos Nordisk Storkøkken forhandler vi mange fryseskabe i rustfrit stål med dobbeltdøre. Har du brug for glasdøre, så du kan se, hvad fryseren gemmer på af frostvarer, så tilbyder vi også fryseskabe med enkelte glasdøre samt fryseskabe med dobbelte glasdøre. Alle vores fryseskabe er fritstående, så du kan flytte rundt på dem i køkkenet alt efter behov.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis der er opstået spørgsmål undervejs til vores fryseteknik. Har du brug for vejledning i hvilken fryser, du skal investere i, så står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på tlf. +45 70 44 42 eller sende en mail til mail@nordiskstorkokken.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på, altid at vende hurtigst muligt tilbage.