Fritstående fryseskab med dobbelte glasdøre

Fordelene ved et fritstående fryseskab med glaslåger er mange. Du kan nemt skabe et overblik over din frysebeholdning uden at åbne for fryseren samt fremvise dine frostvarer for dine kunder på en elegant måde. Hos Nordisk Storkøkken er vores fryseskabe i rustfrit stål, og sammen med glaslågerne giver det dig muligheden for nem overtørring og rengøring. De kan desuden rumme en del varer, så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt der er plads til det hele. Udforsk vores udvalg herunder, og se, om vi har det, du søger. Vi leverer inden for 2-4 hverdage, så du hurtigt kan tage dit fryseskab i brug.

5 vare(r)
SAROfryserm3glasdreGTK1480Ssort-20
Inkl. moms: 63.136,25 DKK Ekskl. moms: 50.509,00 DKK
SAROfrysermed3glasdremodelGTK1480-20
Inkl. moms: 62.848,75 DKK Ekskl. moms: 50.279,00 DKK
SAROfryseskabm2glasdreGTK930sort-20
Inkl. moms: 47.711,25 DKK Ekskl. moms: 38.169,00 DKK
SAROfryseskabm2glasdremodelD800hvid-20
Inkl. moms: 42.711,25 DKK Ekskl. moms: 34.169,00 DKK
SaroDobbeltfryseskabmedglaslgerD920-20
Inkl. moms: 47.223,75 DKK Ekskl. moms: 37.779,00 DKK
5 vare(r)

Find dit næste fryseskab med glasdøre og dobbeltlåger her

I vores udvalg finder du både almindelige fryseskabe, der er ideelle til storkøkkener, kantiner, caféer, restauranter m.m. samt displayfrysere. Fryserne kan som minimum indeholde 1430 L, hvilket giver dig rig mulighed for at opbevare og fremvise en stor del af dine frostvarer.

Et fritstående fryseskab giver dig friheden til selv at bestemme hvorhenne i køkkenet, det skal stå. Skal du rykke rundt på alle maskinerne i køkkenet, er det nemmeste at investere i et fritstående fryseskab, så du nemt kan flytte det og installere det på dens nye plads. Glaslågerne og den indvendige belysning sikrer desuden, at du altid nemt kan se, hvilke madvarer du har på frost. På denne måde undgår du, at maden hober sig op, uden du reelt ved, hvad der gemmer sig på bagerste hylde.

Med en displayfryser tager dine varer sig ud på den bedst mulige måde, da fryseren giver et nemt overblik på en flot måde uden at tage opmærksomheden fra dem. Fryserne er ideelle til købmænd, der gerne vil vise deres udvalg af færdigretter og grøntsagsposer frem. Eller restauranten, der gerne vil tilbyde deres gæster lækker kvalitetsis som take-away.

Hos Nordisk Storkøkken har vi samlet al fryseteknik ét sted

Hos Nordisk Storkøkken er vi eksperter i storkøkkener og dens maskiner. Vi ved, hvilke maskiner der skal til for at få dit storkøkken til at spille. Udover fryseskabe med dobbelte glaslåger forhandler vi også andre muligheder inden for fryseteknik. Så står du og mangler dybfrysere eller fryseborde, er du kommet til det rette sted.

Har du spørgsmål til vores fritstående fryseskabe med glasdøre og dobbeltlåger eller nogle af vores andre produkter, skal du ikke tøve med at ringe til os på tlf. +45 70 44 42 84. Du kan også fange os på mail mail@nordiskstorkokken.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Uanset hvad gør vi vores bedste for at vende hurtigt tilbage til dig.