Dybfrysere

Hos Nordisk Storkøkken er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder så stort et udvalg af dybfrysere. Udvalget er så stort, at vi næsten tør love, at du finder lige præcis den fryser, du skal bruge. Du finder alt fra rummelige kummefrysere med skumlåg og statisk køling til små, kompakte frysere med glasskydelåger.

Størrelse, ydeevne og funktionalitet varierer fra fryser til fryser, så vi kan imødekomme alle de ønsker, du som kunde måtte have. Scroll dig igennem vores sortiment og find lige nøjagtig det, du leder efter i din kommende fryser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Find også frysere med automatisk afrimning

Vores mangeårige erfaring inden for storkøkkener har givet os en omfattende viden om de egenskaber og problematikker, det er vigtigt at fokusere på i et industrikøkken. Vi gør meget ud af at researche de nyeste produkter, så vi undgår så mange udfordringer som muligt for vores kunder.

Vi ved, at fryseren nogle gange kan være objekt for frustration, når den balancerer mellem overophedning og tilvækst af rim og fastfrosne varer i de nederste hjørner. Derfor fås fryserene også med automatisk afrimning, og i materialer, som er nemme at rengøre.

På udkig efter en billig displayfryser?

Dybfryserene fås i varierende prisklasser, alt efter mærke og kvalitet. På den måde har du den bedste mulighed for at finde en fryser, der passer til dit budget. Er du på udkig efter en dybfryser til display eller butik, kan du også se nærmere på vores udvalg af display- og isfrysere, som alle fås med glaslåger, der gør det muligt for dig at præsentere dine kunder for dit udvalg.

Har du nogle specifikke forespørgsler, har du spørgsmål til produkterne, eller vil du bare gerne lige tage en snak med en af vores søde medarbejdere, kan du kontakte os på tlf; +45 29 88 55 99 eller mail; mail@nordiskstorkokken.dk.