Blæstfrysere/chokfrysere

Med en chokfryser fra Nordisk Storkøkken kan du køle eller fryse dine fødevarer hurtigt og effektivt. Som de fleste ved, skal fødevarer, i henhold til Fødevarestyrelsens bestemmelser, opvarmes, opbevares og nedkøles efter bestemte temperaturer og tidsrammer.

En chokfryser, eller lynfryser som de også kaldes, køler eller fryser dine fødevarer på rekordtid. Det betyder, at maden kan genserveres, at kvaliteten bevares, og at den generelle holdbarhed forlænges. I menuen herunder kan du finde og læse meget mere om vores lækre udvalg af chokfrysere med effektive kompressorer til industrikøkkener og kantiner.

4 vare(r)
Blstfryser-20
Inkl. moms: 33.036,25 DKK Ekskl. moms: 26.429,00 DKK
Blstfryser-20
Inkl. moms: 31.886,25 DKK Ekskl. moms: 25.509,00 DKK
Blstfryser-20
Inkl. moms: 22.686,25 DKK Ekskl. moms: 18.149,00 DKK
Blstfryser-20
Inkl. moms: 19.486,25 DKK Ekskl. moms: 15.589,00 DKK
4 vare(r)

En lynfryser holder bakterierne væk

Chokfrysning er både smart, når bakterievæksten skal holdes nede og når tiden for nedkøling er knap. Hvis du har en dessertkok eller konditor gemt i maven, har du måske fulgt med i Den Store Bagedyst og set med egne øjne, hvad chokfrysning kan gøre for mousser, is, kager og andre desserter. Når det skal gå stærkt, kan chokfrysere noget, som almindelige skabs- og kummefrysere ikke kan konkurrere med.

Selvom fryserene har en enormt god fryseevne, betyder det ikke nødvendigvis, at deres energiforbrug er højt. Mange af fryserene er udviklet med fokus på effektiv temperaturføling og -kontrol, hvilket sikrer en optimal udnyttelse af energien og bevarer et lavt energiforbrug. Fryserene har også optimale kølefordelingsegenskaber, som sikrer, at madvarerne nedfryses ensartet.

I sortimentet finder du vores store udvalg af frysere, hvis hurtigkølecyklus kan nedkøle fra 90 ned til 3 plusgrader (celsius) og som har en chokfryseydelse, der går fra 90 plus- til -18 minusgrader. Det betyder, at du næsten kan tage mad eller cremer direkte fra kogepladen og sætte dem i fryseren, hvor du kan lade den udføre nedfrysningen på rekordtid.

Alle chokfrysere hos os er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer (En631). De er CE-mærkede og har den anerkendte TÜV-godkendelse.